TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

1 februarie 2020

Adevarata fantana a tineretii este o fantana de Lumina Pura, un instrument al dimensiunii a cincea



Fantana tineretii pe care o cautati este mult mai mult o stare de a fi,
decat o stare de a face.

Pentru a activa aceasta fantana minunata, trebuie ca, mai intai, sa va uniti cu ea – si apoi sa deveniti una cu ea. Aceasta este cea de-a sasea cheie si una la fel de importanta. Adevarata fantana a tineretii este o fantana de Lumina Pura, un instrument al dimensiunii a cincea. Pentru a o activa, trebuie sa mariti cantitatea de lumina din toate celulele corpului fizic si din celelalte corpuri, chiar si din cele mai subtile. 

Trebuie sa va purificati corpul emotional de emotiile umane negative; trebuie sa va supravegheati gandurile si sa incepeti sa ganditi si sa actionati asa cum ar face-o un maestru. Daca nu sunteti sigur de cum ar gandi un maestru intr-o anumita situatie, intrati in meditatie si intrebati: Ce ar face un maestru, cum ar privi asta un maestru si care este actiunea pe care ar intreprinde-o un maestru?

Cum este sa fii maestru de exprimare Divina, asa cum sunt fratii si surorile voastre in Telos? Inima voastra cunoaste toate raspunsurile – si le-a stiut dintotdeauna. 

Trebuie doar sa o consultati si sa invatati sa va acordati din nou la acea intelepciune. Incepeti sa va considerati corpurile ca “forme magice”; priviti-le ca pe cele mai capabile aparate care au fost create vreodata, care pot face tot ce doriti voi sa faca, fara durere sau limitare. Atunci cand veti ajunge la acel nivel de constiinta, ele va pot chiar teleporta oriunde in acest univers, aproape cu viteza luminii. Depinde de voi sa va schimbati perceptia pe care ati avut-o pana acum despre corpurile voastre si sa invatati cum sa folositi intregul potential fizic pe care il au aceste vehicule.

Incepeti sa traiti noul vostru adevar, iar rezultatele pe care le cautati vor urma. Nu poate fi altfel. Aceasta este cea de-a saptea cheie. In aceasta privinta, fantana tineretii este reala. Este amplasata exact in mintea si in inima voastra. Veti fi surprinsi si bucurosi cand veti descoperi cat de usor este sa va mentineti aspectul tineresc.

Fiintele ce intruchipeaza 
 “fortele intunecate” 
inteleg foarte bine principiul 
amplificarii impulsului. 
Ele sunt mult mai vigilente 
in amplificarea impulsului lor de intuneric, 
decat au fost Fiintele Luminii, 
in amplificarea impulsului lor de Lumina.

              Maestrul St. Germain

FANTANA VIETII SI TINERETII VESNICE - CAPITOLUL 10

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!