TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

18 septembrie 2019

Creati o amprenta energetica in corp





       Fiecare alegere revolutionara de pe aceasta planeta, priveste Sinele. Mintea nu poate intelege aceste schimbari – dar inima poate. Cine sunteti, ceea ce recunoasteti ca sunteti, se va schimba exponential, cu o Gratie si o putere fara precedent, atunci cand veti recunoaste aceste adevaruri. Aceste noi perspective vor activa apoi sirurile ADN-ului vostru, care au ramas in stare latenta, asteptand momentul de acum. Fiecare lant de ADN uman este menit sa dezvolte foarte rapid corpul fizic, pe baza mutatiilor de constiinta. Din acest motiv, transmisiile  de energie indreptate catre aceasta planeta se amplifica in fiecare zi. Sistemul imunitar si organele invata sa respinga orice vibratie sau constiinta care nu recunoaste cine sunteti voi cu adevarat.

       Ca si noi, puteti acum sa va creati pe voi insiva sanatosi, fara boli – dar asta doar atunci cand constiinta voastra este acordata la aceasta libertate. Puteti acum sa interactionati cu dimensiunile multiple care alcatuiesc matricea universului vostru – dar asta numai daca sunteti treji fata de propria matrice energetica. Ne adresam acum tuturor celor care se lupta cu anumite tipuri de oboseala, ce par sa fie in dezacord cu acest adevar.

       Aceasta oboseala nu pleaca de la corp, desi corpul va invata sa o reflecte, daca o va simti suficient de mult. Aceasta oboseala este o golire de energie, care apare din cauza dezechilibrului cu Sinele. Viata traita in fiecare zi, in afara frecventelor iubirii si increderii, compasiunii, recunostintei si Gratiei Divine, va epuizeaza. Alegerea unei practici spirituale zilnice – care va dizolva credintele restrictive si judecatile ce va impiedica sa accesati aceste energii Divine – va opri procesul de reducere a energiei voastre fizice vitale. In schimb, aceasta alegere va va insufleti. Ea va va re-alinia sistemul, ca si cum ai alinia tevile de apa, astfel incat, energia pe care o doriti sa circule din nou, cu usurinta.

       Pasul patru al acestei practici este format din trei parti.

       In fiecare dimineata, la rasarit, ramaneti o vreme in singuratate, pentru a contempla starea voastra de a fi – sincer si fara judecata. Cereti ghizilor, echipelor de sprijin – cum suntem noi, de exemplu – si propriul Sine superior, sa elimine vechile credinte si limitari care nu va mai sunt de folos. In fiecare dimineata, cereti universului sa va ofere o noua perspectiva si fiti intr-o stare de a nu sti cu mintea, ci de a sti cu inima.

       Cereti universului sa va ofere oglinzi simple si armonioase, in acolo unde este nevoie sa va treziti complet constiinta. Si cereti ca, pe parcursul zilei, energia fizica sa creasca proportional cu lucrarea constienta pe care o faceti cu voi insiva.

       Pe parcursul zilei, lucrati regulat cu energiile iubirii, increderii, credintei, compasiunii, Gratiei Divine si recunostintei. Chemati in voi – in corpul fizic, in celule si in ADN – cele mai pure vibratii ale acestor energii. Voi creati o amprenta energetica in corp. In consecinta, stergeti inregistrarile vechi – frecvente si credinte care v-au limitat – si imprimati potentialul deplin a cine sunteti cu adevarat.

       De-a lungul zilei, fiti constienti de vibratia generata de fiecare gand, cuvant, sau fapta. Invatati sa recunoasteti ce anume va amplifica energia si ce v-o saraceste.

       In fiecare seara, recunoasteti si acceptati, cu profund respect, tot ceea ce v-ati oferit in acea zi. Recunoasteti ca, prin acest proces de a va darui voua insiva, ati daruit intregii Creatii. Apoi, propuneti-va ca, in timp ce dormiti, sa continuati sa integrati prin intermediul inimii, toata intelepciunea noua, recunoscuta in acea zi. Cereti ca celulele inimii voastre fizice si lanturile de ADN fizic sa se dezvolte, pentru a cuprinde noua voastra vibratie si ca aceasta evolutie sa se desfasoare in toate timpurile, spatiile si dimensiunile.

       Astfel, veti inlocui vechile tipare si inregistrari, care nu va mai reprezinta cu adevarat. Entitatea care sunteti se va schimba zilnic, iar noua frecventa, in comuniune cu cele ale tuturor celor din jurul vostru, va fi simtita in intregul univers si in toate celelalte, inapoi la energia Marelui Soare Central si a Creatorului insusi. Va cerem, cu compasiune, sa recunoasteti ca folosirea acestor practici nu inseamna sa va fortati sa accesati o alta constiinta. Practica inseamna sa fiti de acord sa va deschideti in fata potentialului nelimitat care exista deja in fiecare dintre voi.

       Aceste exercitii nu trebuie facute secvential, ci simultan. Dupa ce le-ati practicat pe fiecare, individual, timp de o zi, practicati-le impreuna, pe parcursul zilelor urmatoare. Apreciati-va pentru aceasta munca si pretuiti adevarul vostru trezit, care va exprima fiinta reala si noua lume care va inconjoara.

       La urmatoarea noastra intalnire, va vom povesti despre cel de-al doilea nivel de trezire pe care-l generam in Telos. Inima umana poseda mult mai multa iubire decat va putea vreodata oferi. Ea contine potentialul nelimitat al Divinului. Imaginati-va schimbarile care vor avea loc in lumea voastra, atunci cand fiecare inima va fi angajata, fara nici o limita, in practica plina de iubire de a imbratisa tot ce va inconjoara.

       Constiinta unimii poate fi concretizata doar in vibratia dimensiunii a cincea, de catre inimi care se iubesc – iar inimile se pot iubi una pe cealalta, doar cand, mai intai, se iubesc pe ele insele. Acesta este motivul pentru care petrecem asa de mult timp cu voi si va oferim, astazi, atat de multa energie. Pe masura ce veti lucra mai mult cu egoul si cu mintea voastra inferioara, veti deveni mai vii din punct de vedere spiritual.

       Doar intr-o lume in care poti, prin intentie constienta, sa permiti fiecarui gand, cuvant si fapta sa manifeste iubirea, increderea, Gratia Divina, credinta, compasiunea si recunostinta, care exista neconditionat in voi, veti ajunge in dimensiunea a cincea.
       Va asteptam aici, rabdatori. Este vremea ca voi sa straluciti.
       
Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!