TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

27 septembrie 2019

INIMA LEMURIEI


       Celestia

       Binecuvantari tuturor care s-au adunat astazi, aici!
       Va salutam dintr-o energie care este oarecum ascunsa vederii unora, dar care este in inimile tuturor.

       Cu iubire si respect, pretuire si Gratie Divina, ne alaturam voua, astazi, pentru a discuta un subiect care reprezinta esenta filozofiei noastre in Telos.

       Sora noastra, Aurelia, ne-a cerut sa va prezentam o explicatie a “Inimii Lemuriei” si ce va ofera aceste energii, in timpul si spatiul actual in care va gasiti. S-au vorbit multe despre energia Lemuriei si, in trecut, v-am oferit multe informatii despre ea. Astazi, timpul petrecut cu voi reprezinta o calatorie in cea mai pura energie lemuriana care exista pe suprafata Pamantului in prezent – energia care va umple si va informeaza inimile.

       “Inima Lemuriei” poate fi descrisa si explicata in multe moduri. Intrucat si voi aveti aceleasi atribute in constiinta voastra, veti rezona cu adevarul din spusele noastre. Fratele nostru, Ahnahmar, va va vorbi despre energiile inimii, care inspira si dau entuziasmul pentru creatiile pe care intentionati sa le realizati, iar preaiubitul Adama va va vorbi despre energiile Christice ale inimii, cele care ne conecteaza la Sursa Divina a Tot Ceea Ce Exista. Pentru inceput, ca intotdeauna cand incepem sa va prezentam un nou adevar sau notiune, va voi vorbi despre energiile “feminine” ale inimii. Toate fiintele care au constiinta traiesc experienta vietii in cadrul acestei “minunate mame” pe care o numim Pamant – iar in acest cadru exista un ritm al vietii. El se exprima printr-o vibratie sau frecventa care ne calauzeste, daca suntem receptivi la ea.

       La suprafata Pamantului se pune mare pret pe calitatile mintii. Energia pura a inimii a fost uitata si inlocuita de o extensie activa a “intelectului” asupra tuturor lucrurilor. Mintea a devenit, mai degraba, o forta activa in evolutia voastra, in loc sa fie o structura pasiva si un instrument – asa cum a fost menita initial. Scopul original al mintii era sa fie o insusire pusa in serviciul inimii – si nu invers.

       In evolutia voastra, cei mai multi ignoranti semnalele inimii si ati pierdut fostele capacitati de a recunoaste ca inima este marea inteligenta a sufletului. Inima cunoaste totul, ea va va oferi intotdeauna cea mai buna si mai inalta indrumare si va va indrepta intotdeauna in directia binelui vostru cel mai inalt. Pentru mult timp, ati permis ca mintea umana sa ajunga in serviciul ego-ului – si nu al inimii. Mintea umana, controlata de ego-ul modificat, s-a umplut pana la refuz cu temeri, judecati si concepte false, care, impreuna, va conduc toata programarea interna.

       De aceea, pe masura ce, cu mult timp in urma, v-ati abandonat energia inimii pentru a oferi prioritate mintii, ati creat, viata dupa viata, o serie de experiente dureroase, multa saracie si suferinta. Mintea umana nu are intelepciunea inimii si nu va poate oferi intelepciunea Mintii lui Dumnezeu. Doar inima este pastratoarea acestei chei magice. Initial, mintea era menita sa fie un receptor de informatii pus in slujba inimii. Inima era cea care stia, cu precizie, cum sa foloseasca aceste informatii.

       Practica “Inima Lemuriei” incepe cu o intoarcere la originile constiintei voastre, unde mintea pasiva capituleaza in fata inimii active, cea care are incredere. Dupa cum a fost creata, constiinta umana s-a exprimat prin intermediul unui ego, sau minte, care era informat direct de catre Logos, sau Inima Divinitatii. Mintea in sine era un instrument minunat si era folosita pentru a invata si analiza multimea de semnale senzoriale pe care le experimenta un om aflat intr-un proces de evolutie. Insa Inima era cea care avea capacitatea de a alege actiunea corecta si de a trece la fapte. Subliniem, din nou, ca:
         
          Rolul mintii este de a invata si de a analiza.
          Rolul inimii este de a alege si de a actiona.
          Inimile unesc, pe cand mintile separa.

       Aceasta nu este o judecata despre rolul mintii, ci, mai degraba, adevaratul sau scop. Pentru a putea analiza, trebuie sa se faca diferenta. Pentru a invata, pentru a capata cunostinte intelectuale, trebuie sa se urmareasca, pe rand, cate o realitate pe care sa o cuantifice sau sa o califice.

       Insa Inima este cea care detine frecventa deschisa si receptiva fata de toate posibilitatile. Ea ne conecteaza cu tot ceea ce exista si nu contesta sau analizeaza aceasta legatura. Nu putem sublinia indeajuns urmatorul lucru: Inima este cea care are incredere. Aceasta frecventa este proprie fiecaruia dintre voi – indiferent daca stiti sau nu. Nu este ceva ce trebuie analizat, pentru a-l crea. Nu este ceva pentru care trebuie sa creati spatiu, sau sa va deschideti mai larg inima; pur si simplu, ESTE.

INIMA LEMURIEI - PARTEA INTAI - CAPITOLUL 2 - Aurelia L.J - TELOS III


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!