TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

12 septembrie 2019

Trezirea la constiinta dimensiunii a cincea



 PARTEA INTAI


       Inima care bate in corpul vostru
       este aceeasi cu Inima Lemuriei.
       Ascultati-o si respectati-o.
       Nu va lipseste nimic si
       nu sunteti incapabili 
       sa deveniti aceasta Inima
       cu intreaga voastra fiinta,
       si sa vibrati la frecventa ei
       in intreaga voastra stare de a fi

                    Adama  






        Adama si Consiliul Batranilor din Telos

        Multe binecuvantari voua, tuturor celor care cititi acest material. Eu sunt Adama, Inalt Preot in Telos.

        Va salut din nou, din inima, si va cer sa va alaturati noua in constiinta, pentru o intrunire cu intreg Consiliul Varstnicilor din Telos. Cunostintele adunate din experienta noastra si prezenta intelepciunii, castigata de toate sufletele noastre, sunt transmise in felul acesta, intregii societati din cultura noastra lemuriana. Ne adunam in mod regulat si tinem cursuri, desi preferam sa le numim “impartasiri”. Fiecare sedinta dureaza patru si sase ore, in timpul vostru. La inceputul fiecarei intruniri de acest fel, se stabileste intentia ca toata energia impartasita sa fie transmisa tuturor celor din comunitatea noastra.

       Ne adunam ca fratii si surori, ca mentori si elevi, deoarece in acest mod impartasim unul cu celalalt profunzimile esentei noastre individuale.

       Prin acest proces de impartasire, continuam evolutia si expansiunea constiintei noastre de grup, in unitate si iubire.

        Astazi vrem sa va vorbim despre metodele si practicile pentru atingerea vibratiei dimensiunii a cincea pe care doriti acum sa o intelegeti, pentru a putea sa o accesati si voi, in realitatea voastra zilnica. S-a pus intrebarea: 
“De ce trebuie sa ne inaltam la dimensiunea a cincea?” Intelegeti ca exista pregatiri in constiinta si purificari care trebuie sa aiba loc. Dar, in esenta, in noua realitate care se stabileste acum la suprafata planetei voastre, dimensiunea a cincea nu este un loc unde va veti duce – ci, mai degraba, o stare de a fi la care veti ajunge si care va stabili, treptat, dimensiunea a cincea pe taramul vostru actual.

          Cea de-a cincea dimensiune este o vibratie, sau, mai curand, o uniune de vibratii ce sunt reprezentate de energiile iubirii, increderii, compasiunii, credintei, Gratiei Divine si recunostintei, reprezentand o frecventa de cea mai pura forma.

       Structurile si organizarea societatilor voastre in dimensiunea a cincea, decurg organic dintr-o integrare a acestor energii, de catre persoanele care locuiesc acolo. Comunitatea noastra din Telos oglindeste experienta noastra din dimensiunea a cincea, ca pe o revarsare a manifestarilor noastre combinate si intruchiparea acestor calitati intr-o comuniune stransa cu tot ceea ce ne inconjoara.

        Nici noi nu ne-am nascut cu aceasta cunoastere si luciditate in constiinta noastra – si nici voi. Chiar si noile generatii de copii care sosesc in fiecare zi in dimensiunea voastra in tranzitie, nu o stapanesc pe deplin, desi ei sunt mult mai constienti decat erati voi, atunci cand ati sosit. Prin bucuria si calatoria acestei experiente a Pamantului, noi evoluam. Prin bunavointa acestei planete, evolutia face – si a facut parte – din experienta fiecarui suflet care s-a intrupat aici. Darul oferit de perioada in care traiti este ca acum va puteti trezi complet la starea voastra de desavarsire si puteti pastra aceasta constiinta pentru restul evolutiei sufletului vostru – indiferent daca alegeti sa va inaltati si sa ramaneti in aceasta intrupare, sau alegeti sa continuati ciclul reincarnarilor aici, sau oriunde in alta lume.

        Dorim sa va impartasim metodele care au constituit nucleul evolutiei noastre spirituale. Noi urmarim aceste practici si astazi, si le impartasim copiilor nostri. Ele reprezinta o baza in calatoria noastra de expansiune constanta prin si catre Sursa Creatoare. Ele se bazeaza pe principiul ca toti suntem responsabili pentru propria noastra energie. Inainte ca acea constiinta unitara a celei de-a cincea dimensiuni sa poata fi complet integrata la nivel global, aceasta lucrare trebuie realizata la nivel individual, cu fiecare dintre voi. Aceasta este calea pe care fiecare persoana trebuie sa mearga pana la capat – si nimeni nu o poate face in locul vostru.

       Cel mai important aspect al acestor practici este daruirea de compasiune si comunicare non-violenta prin ganduri, cuvinte, fapte si sentimente. Intr-adevar, compasiunea fata de sine reprezinta temelia trezirii spirituale, care este necesara daca cineva trebuie sa recunoasca si sa integreze aceasta vibratie a dimensiunii a cincea. Aceasta vibratie exista deja in jurul vostru, tot timpul. Pe masura ce insasi frecventa planetei se purifica din ce in ce mai mult, apare ca o resonsabilitate pentru experienta noastra umana, indiferent de dimensiunea in care traim, ca fiecare dintre noi sa-si purifice si sa-si acordeze propria vibratie.

         Noi facem asta pentru evolutia Esentei noastre Divine si pentru binele suprem al tuturor taramurilor care exista la suprafata si in interiorul acestei marete planete, pe care o numim “Mama”. Aceasta este o responsabilitate solemna si Divina, care apasa greu pe umerii nostri si care ne acorda totusi o favoare fara egal in istoria Pamantului.

        Acum, si voi puteti pasi ca niste maestri si mentori, chiar daca forma umana pare sa nu fie potrivita cu ceea ce va amintiti voi din alte vremuri si locuri, unde neingradirea si posibilitatile infinite erau din abundenta.

        Va spuneam, cu tot adevarul pe care inimile noastre vi-l poate impartasi, ca, acum, acest moment prezent din istoria Pamantului este un moment al posibilitatilor infinite. Aceasta este cea mai magica perioada – de la sursa Divina cea mai inalta si pana la cel mai dens plan al realitatii voastre fizice. Stim si simtim cum inimile voastre le intampina pe ale noastre in acest adevar, desi mintile voastre inca se straduiesc sa inteleaga intreaga sfera de cunostinte pe care v-o impartasim. Mintile voastre mai au inca nevoie de ritual, de reguli si de dovezi incontestabile, inainte sa mai faca un pas pe acest drum. Asa ca, vom lucra cu metode care, daca le veti permite, vor putea sa va aduca inapoi la frecventa credintei si increderii – nu a indoielii si negarii.

       Multi maestri au marturisit aceste adevaruri de-a lungul eonilor de evolutie pe care i-a cunoscut deja aceasta planeta. Dar experienta voastra din aceasta viata este cea mai importanta. Astazi aveti prilejul de a auzi aceste cuvinte cu urechi mai evoluate si de a le recunoaste la un nivel mai profund din inima voastra, decat a fost vreodata posibil, in dimensiunea fizica. Astazi aveti ocazia de a lucra cu sprijinul intregii creatii, pentru a face sa se manifeste fizic aceste adevaruri. De fapt, pentru asta sunteti aici si acesta este motivul pentru care ati avut prilejul de a va intrupa in perioada de acum.

       Asa cum v-au spus Varstnicii din populatia amerindiana, pe care ii respectati:
         “Voi sunteti cei pe care i-ati asteptat.”

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!