TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

12 septembrie 2019

Despre iubire, incredere, credinta, compasiune, Gratie Divina si intelegere




        Vom incepe cu exercitii pe care e posibil sa le cunoasteti deja. Daca le-ati mai facut in trecut, va spunem ca acum este momentul sa le repetati, abordandu-le dintr-o perspectiva noua. Daca ele fac deja parte din practica voastra zilnica, va spunem din nou ca e momentul sa le aplicati dintr-o perspectiva noua. Lucrarea care trebuie facuta acum, in dimensiunea voastra este de fapt foarte simpla. Insa subtilitatile pe care le veti descoperi sunt enorme. Cu fiecare nivel de vibratie pe care-l accesati si integrati, 
“activitatea devine din ce in ce mai simpla”, dar rezultatele sunt tot mai semnificative.

        Vom cerceta practici care trezesc, in noi toti, Divinitatea pe care ar trebui sa o exprimam si care demonteaza iluziile care ascund mintea originala si ingheata inima. Va vom oferi metodele pierdute, de trezire a constiintei, care duc la libertate interioara si intelegerea adevaratei puteri a iubirii. Nivelul intai al acestei practici presupune evolutia Sinelui.

          Pasul 1 este de a invata sa puneti intrebari in legatura cu cine sunteti si sa va indoiti de sistemul vostru de credinte – dar nu din nesiguranta egoului sau a mintii inferioare.

        Trebuie sa formulati intrebarea care tasneste din adancurile inimii si apoi sa o rostiti din totalitatea sinelui vostru real, Sinele Divin. Apoi, trebuie sa fiti dispusi sa ascultati, cu acea parte din voi care acum este suficient de treaza pentru a auzi raspunsul. Nu asteptati sa vina o vreme din viitorul apropiat, sau indepartat, cand veti simti ca ati ajuns la un anumit nivel de iluminare. Nu asteptati o versiune ulterioara, a voastra insiva, mai evoluata – una despre care credeti ca ar fi mai pregatita pentru a primi acest raspuns.

        Sunteti pregatiti acum, iar partii din voi care, in acest moment, este deschisa pentru raspuns trebuie sa i se ofere prilejul de a-l auzi. Veti primi raspunsul, doar daca intrebarea este serioasa si porneste din adancul inimii. Daca intrebarea nu este pusa intr-o stare de intentie spirituala pura, universul si propriul vostru Sine superior o vor considera doar o curiozitate mentala, sau o fantasma a ego-ului.

         In timp ce puneti intrebarea, retrageti-va in Sinele vostru adevarat si eliberati-va de tot ceea ce “credeti” ca stiti despre voi. Acest prim pas se refera la transformarea care poate avea loc in starea de “a nu sti”. Aceasta practica se refera la posibilitatile infinite care sunt prezente in “a nu sti”. Voi sunteti, de fapt, si manifestarea fizica si esenta de suflet, cu toate ca v-ati uitat, partial, Sursa. Punand intrebari, va confruntati atat cu esenta, cat si cu manifestarea – si incepeti sa intelegeti si sa observati contradictia sacra pe care acestea o reprezinta.


Doar atunci cand veti accepta aceasta contradictie, veti ajunge 
la prima etapa de trezire in desavarsirea voastra.      

        Aceasta desavarsire nu se refera la capacitate si fenomene metafizice. Acest prim nivel de desavarsire reprezinta experienta din interiorul inimii voastre, de a fi prezenti, in aceeasi respiratie, cu esenta voastra Divina si cu modurile in care o manifestati. Este recunoasterea, in fiecare moment, ca aceasta Divinitate este prezenta – chiar si intr-o manifestare fizica ce, aparent, serveste doar iluzia. 

         Pana cand, in aceasta aparenta contradictie, nu veti da dovada de compasiune fata de voi insiva si nu veti trai constienti ca sunteti purtatori atat ai spiritului, cat si ai manifestarii acestuia, sau a oricarei dimensiuni in voi insiva, e sigur ca nu acceptati energia, care este primul instrument al desavarsirii voastre. Pentru a deveni maestru, trebuie sa va amintiti de Sinele real si sa faceti asta in templul manifestarii voastre fizice, in acest timp si in acest spatiu. Inaltarea nu este nimic mai mult decat trezirea la adevarul Sinelui vostru Divin – in aceasta dimensiune sau in alta, in acest corp sau in oricare altul.

        Fara compasiune fata de sine, cum poate cineva sa accepte toate contradictiile aparente care reprezinta adevarul lumii voastre? Fara compasiune de sine, cum poate cineva sa fie detinatorul atat al esentei a ceea ce sunteti, cat si al manifestarii exterioare, ce pare sa limiteze si sa inchida acea esenta in aceeasi inima si in acelasi spatiu de iubire nelimitata?

        Compasiunea fata de sine va impinge catre vibratie si Gratie Divina. Fuziunea dintre Pamantul fizic si taramurile eterice, ca si contopirea adevarului regasit cu puterea iubirii, va imping spre desavarsire. Un maestru este cel care recunoaste adevarul si Gratia Divina, care este peste tot in jurul lui, in plan fizic sau non-fizic.

        Un maestru este cel care intelege in inima, dintr-o frecventa a recunostintei, ca singura dualitate care exista este cea intre a fi treaz si a continua sa traiesti intr-o iluzie.


Cand vorbim despre iubire, incredere, credinta, 
compasiune, Gratie Divina si ințelegere, 
nu ne referim la concepte intelectuale.


          Compasiunea nu este o idee al carei timp a sosit.

          Compasiunea este o energie care creeaza mari oscilatii in tesatura universului nostru.

          Gratia Divina nu este o notiune religioasa sau o promisiune, ci o energie palpabila, ce poate fi observata si folosita in lumea care va inconjoara.
         
           Credinta si increderea nu sunt promisiuni sau intelegeri ce trebuie respectate. Ele sunt frecvente care alimenteaza fiecare respiratie a voastra, in plan fizic. Cu fiecare inspiratie si expiratie, sufletul vostru respira Divinul.

         Recunostinta nu inseamna declaratiile politicoase pe care le invatati cand sunteti mici. Este o recunoastere energetica, in fata universului, ca voi sunteti perfect echilibrati cu Sursa.

         Iubirea nu este o declaratie religioasa sau romantica. Iubirea este exact energia care pune in miscare intreaga creatie.

           Pentru cei mai multi dintre voi va fi necesar un angajament constant, in vederea recunoasterii si adoptarii efective a acestor frecvente. Va fi nevoie de alegerea zilnica si constienta de a ramane treaz si de a va respecta pe voi insiva si intreaga creatie, traind in integritatea acestor energii. Dar si asta este tot responsabilitatea Sinelui despre care vorbim. Ati petrecut mii de vieti, practicand nenumarate moduri de a trai. Ati parcurs ritualuri si initieri, ca modalitati de accedere la taramuri superioare de a fi. Acum, va spunem ca riturile si ritualurile, regulile si scolile misterelor, codurile si secretele nu mai exista. Raspunsurile pe care le cautati sunt in voi. Singura practica spirituala ce trebuie urmata acum este cea care va trezeste la acest adevar.

          In Telos si in toate comunitatile lemuriene din aceasta dimensiune, noi trebuie ca, in fiecare zi, sa ne afirmam alegerea de a fi treji si in comuniune cu Sursa. Aceasta alegere manifesta paradisul in care traim. Lumea noastra este asa cum o cream, clipa de clipa.

         Adama - CAPITOLUL 1 – Trezirea la constiinta dimensiunii a cincea - Aurelia L.J

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!