TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

28 octombrie 2019

Adama - Inima care bate in corpul vostru este aceeasi cu Inima Lemuriei



Inima care bate in corpul vostru este aceeasi cu Inima Lemuriei.

       Ascultati-o si pretuiti-o. Sunteti completi, puteti deveni aceasta Inima, cu intreaga voastra fiinta si puteti vibra la aceasta frecventa, in intreaga voastra stare de a fi.
       
       Cand veti deveni ea, nu va mai fi nevoie de alte initieri si purificari, inainte de a putea trece de văl.
       Tot ce aveti nevoie - tot ce ati avut vreodata nevoie - exista deja in voi. Doar constienta trebuie sa se deplaseze, nu cu ajutorul mintii, ci cu ajutorul inimii, care va oglindi aceasta frecventa in lumea din jurul vostru.

       Constienta voastra s-a concentrat, pana acum, pe vălul dualitatii, creat de natura mintii si nu a inimii.
       Constienta mintii va cauta intotdeauna sa califice si sa diferentieze, sa judece comparativ. Va vedea manie si neincredere, deoarece vede si iubire si pace. Va vedea aroganta si lacomie, deoarece vede si mila si generozitate.

       Insa Inima este constienta de unitate, care este produsul iubirii neconditionate si al iertarii. Iertarea este cea care va va permite sa incetati de a mai evita durerea, care este acolo de atat de mult timp. Lumina constientei va patrunde in acele parti ale sufletului care sunt de mult in stapanirea umbrelor si nu veti mai putea nega intrarea voastra in Inima Lemuriei, care exista peste tot, fara văl, tot timpul.

       Oare cum va fi sa va treziti eliberati de toate vălurile?

      💫 Eliberati de judecata si remuscari?

      💫 Eliberati de frica si tristete?

      💫 Eliberati de dorinta ca totul sa fie altfel?

      💫 Eliberati de sentimente de rusine si nevrednicie?

      💫 Eliberati de iluzia ca nu sunteti Dumnezeu?

       Va fi ca si cand inima va va exploda intr-un taram al posibilitatilor infinite si al bucuriei fara de sfarsit.

       Veti descoperi ca tot ce ati dorit vreodata a fost acolo, mereu. Ca lumea din jurul vostru va mentine aceasta frecventa si noi vom fi acolo, sa va intampinam!

       Fie ca lumina Divinului sa se arate fiecaruia dintre voi, in vibratia inimii! Si fie ca Inima Lemuriei sa straluceasca asupra Pamantului, prin toate dimensiunile timpului si spatiului!

       Aceasta este urarea cea mai importanta pentru voi, astazi. Va multumim fiecaruia dintre voi pentru ca va ganditi la aceasta posibilitate si pentru unirea cu noi, in iubire si unitate.

       Pana la urmatoarea intalnire, eu sunt prietenul si fratele vostru, Adama.

       Dati-va voie sa simtiti din nou
       si sa redescoperiti vibratia inimii.
       Acolo unde sunteti voi acum,
       in spatele vălului,
       temerile voastre va fac, adesea, sa credeti ca
       inima vi se va opri, sau va bate mai tare,
       iar durerile si tristetea din voi
       vor face ca inima sa se franga.
       Oferiti-I lui Dumnezeu inima voastra franta,
      daca vreti,
      si lasati Divinul
      din Inima voastra Sacra
      sa aduca vindecare.
                                Adama 


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!