TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

26 octombrie 2019

Frecventa Inimii


      Acum este momentul sa va conectati din nou la frecventa pura a inimii voastre, a Inimii Lemuriei, a inimii Divinului, intrucat in aceasta frecventa se gaseste esenta iertarii – iar in esenta iertarii se gaseste adevarul Esentei voastre Divine.

       I-am vazut pe foarte multi dintre voi strigand ca sunt inca prinsi in spatele vălului, ca nu pot fi in legatura cu familia si prietenii aflati de cealalta parte. Va plangeti ca nu va puteti bucura de stilul de viata, de prezenta si de comunitatea noastra, care vi se pare ca ar fi caracterizata de mai multa armonie si Gratie Divina, in comparatie cu cea in care sunteti voi acum. Dar va spun din nou, ca singurul văl care exista este cel pe care l-ati creat voi. Este vălul temerilor, al sistemelor de credinta false si al tristetii voastre.

       Nu traumele pe care le-ati suferit de-a lungul evolutiei sunt cauza durerii voastre de azi, ci faptul ca fugiti de durere - nu sunteti dispusi sa traiti experienta fricii si a tristetii si sa va hraniti durerea cu iertare. Actul iertarii de sine este farul care va aduce inapoi la frecventa pura a Inimii Lemuriei. In loc sa va alinati durerea, preferati ca lucrurile sa fie altfel. Mai degraba va indepartati de durere, decat sa va indreptati spre ea.

       Redescoperiti si simtiti din nou vibratia inimii. Din locul in care va aflati acum - cei mai multi, in spatele vălului - aveti impresia ca temerile va vor face inima sa se opreasca, sau ca o vor face sa bata din ce in ce mai tare. Necazurile si tristetea din voi va dau senzatia ca inima se va rupe, la propriu. Daca puteti, oferiti-I lui Dumnezeu inima voastra franta si permiteti-i Divinului din Inima voastra sacra sa aduca vindecare.

       De fapt, mintea va duce putin mai adanc in rezervorul emotiilor pe care le-ati trait de-a lungul mai multor vietii. Dar mintea nu poate sa aduca, de una singura, acest tip de vindecare. Frecventa inimii este cea care ne indruma prin acest camp, aparent minat, si ne hraneste cu iubirea Universului.

       De fiecare data cand acceptati sa se intample acest lucru, va conectati din nou la memoria voastra celulara. Puteti elimina frica si tristetea din structura fizica si din mostenirea genetica a ADN-ului vostru, pentru tot parcursul timpului si spatiului. Puteti incepe sa va simtiti corpul in moduri complet noi. Poate sa fie vorba despre o senzatie generala de legatura mai stransa cu el. Corpul devine mai gratios, mai rapid, sau cu mai putine dureri. Totul se poate manifesta ca o usurare intr-o anumita parte, cum ar fi intr-un organ, un muschi, sau in sistemul osos.

       Frecventa iertarii este frecventa inimii. Accesarea inimii va permite sa informati mintea ca trupul este un dar - nu doar pentru aceasta viata, ci pentru toate. Multi au scris ca sufletul este amplasat in marea celula centrala din glanda pineala. 
Afirmatia nu este exacta.

       💓 Sufletul se intinde in exterior, in jurul corpului.  
      
       💓 Sufletul nostru creeaza energia care stimuleaza miscarea corpului. 
       
       💓 Sufletul defineste nivelul de sanatate sau de boala.  
       
       Prin intermediul frecventei inimii, noi ne conectam la sufletul nostru si la sufletul Divinului din care facem toti parte. Cel mai bun tonic pentru toate bolile inimii, pentru toate deconectarile de la aceasta frecventa Divina si de la ritmul vietii, este iertarea.

       Cea mai puternica metoda de a ne hrani unul pe celalalt este sa ascultam adevarul altei persoane si sa-l acceptam. Urmatorul nivel este ca, dupa ce am auzit adevarul altei persoane, sa o acceptam pentru ceea ce este ea si sa o iubim, chiar daca nu ne convine acest adevar. Aceasta este esenta iertarii, conform careia, de fapt nu este nimic de iertat. ADAMA


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!