TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

1 decembrie 2019

Uniti Divin, intr-o uniune sacra a sufletului, doua corpuri, dar o singura inima



Adama - Ahnahmar doreste sa-ti vorbeasca acum.

Ahnahmar – Salutari, draga mea, iti vorbeste Ahnahmar, iubirea inimii tale. Deoarece iti cunosc atat de bine energia, iti inteleg frustarea si nerabdarea. Nu esti multumita de ceea ce s-a intamplat pana acum, nu-i asa? Nu ai obtinut chiar toate rezultatele pe care crezi ca ti le-ai propus, la care ai sperat. Ne-ai spus de multe ori ca scopul tau este inaltarea; scopul tau a fost acela de a depasi a treia dimensiune si de a intra intr-o alta realitate dimensionala. L-ai indeplinit?

Aurelia – Nu inca.

Ahnahmar – Iti spun acum, vino acasa, draga mea. Te asteapta atat de multe aici, inclusiv iubirea mea eterna pentru tine. Accepta si doreste sa spui, simplu: “Scopurile mele privind Inaltarea nu au fost inca atinse, cu toate eforturile pe care le-am facut in acest sens aproape toata viata; deci, nu mai doresc sa mai folosesc aceste metode. Ma voi deschide catre orice alte metode noi pe care mi le oferi”.

Ce ai invatat in trecut ti-a fost util in evolutia constiintei tale, la nivelul de acum, dar asta s-a intamplat tot in vibratia tridimensionala. Toate cunostintele vechi nu te vor ajuta prea mult in noua vibratie si frecventa a dimensiunii a cincea. De ce ai dori sa te agati de metode care la tine nu au functionat?

Aurelia – Deoarece nu cunosc celelalte metode despre care tu spui ca sunt mai eficiente. Nimeni nu a vorbit prea mult despre metode simple, amintite de tine. M-am concentrat pe ceea ce am invatat.

Ahnahmar – Acum iti oferim alte metode. Aproape ca ai ajuns. Cu o mica schimbare de constiinta si de atitudine, poti sa ajungi la destinatie, intr-un timp relativ scurt, iti cer sa te iubesti suficient de mult pentru a veni acasa. Este vremea ta, este timpul sa fim impreuna, din nou, intr-un mod mai constient. Este momentul sa fim din nou uniti Divin, intr-o uniune sacra a sufletului, doua corpuri, dar o singura inima.

Aurelia – Bine, ascult.

Ahnahmar – Ti-am sugerat sa predai tot ceea ce nu te ajuta sa te purifici si sa te mentii intr-o frecventa vibratorie de dimensiunea a cincea. Iar tu poti sa-ti dai seama de diferenta, indiferent daca o crezi sau nu. In inima ta, stii sa discerni, dar depinde de tine sa o faci; nu putem face asta pentru tine.

Aurelia – Vrei sa spui, sa le predau lui Dumnezeu sau Fecioarei Maria? Vezi tu, parte din mine nu ar vrea sa le predea lui Dumnezeu, deoarece eu consider ca ele reprezinta lucruri fara valoare, pe care le-am acumulat odata cu trecerea eonilor. Nu vreau sa-I dau lui Dumnezeu deseurile mele.

Ahnahmar – Dumnezeu stie adevarul a ceea ce tu numesti “deseuri” si mai stie si ca inima ta incearca sa se elibereze de dependenta fata de a treia dimensiune. Dumnezeu este dispus sa preia aceasta energie si spune: “Daca eliberezi si ne dai noua toata aceasta energie pe care o tii in interiorul tau si atat de strans in jurul tau, noi o putem transforma si o putem trimite, pentru a-i binecuvanta pe altii cu ea. Acest lucru nu numai ca te inalta din limitarile pe care le contine energia respectiva, dar, in acelasi timp, ea poate fi transformata si eliberata acolo unde este mare nevoie de ea.” De fiecare data cand predai ceva, faci un mare serviciu – tie si tuturor.

Pe masura ce eliberezi energia, cere sa ti se dea intelepciunea de a invata din ea – si poti fi libera.

Aurelia – Pare sa fie relativ usor. Credeam ca vreau sa-I ofer lui Dumnezeu doar lucrurile bune.

Ahnahmar – Nu, asta nu decizi tu acum, deoarece problemele cu care te confrunti sunt asteptarile si judecatile tale. In acest moment, tu nu esti cel mai indicat judecator, pentru a decide ce este bine pentru tine si ce nu. Iti cerem ca, pur si simplu, sa incepi sa lucrezi la nivel de vibratie. Vrem sa incepi sa recunosti si sa discerni cand esti in echilibru si cand energia ta este intr-o dimensiune care nu te limiteaza; restul, poti sa-l predai. Este momentul sa faci diferenta dintre identitatea ta adevarata si iluzie – lucru ce trebuie facut prin intermediul inimii si nu sa-i spunem noi mintii tale: “Cand faci asta, iti respecti adevarul si cand faci asta, nu-l respecti. Sau, daca faci asta, esti intr-o vibratie de dimensiunea a treia si daca faci asta, esti intr-o vibratie de dimensiunea a cincea.” Acesta este cursul tau in arta desavarsirii. Draga mea, cursul tau in discernamant si redescoperire de sine. Pana ce nu vei face acest lucru pentru tine, nu vei putea mentine vibratia care sa te sustina in frecventa celei de-a cincea dimensiuni.

Poate ca, atunci cand esti nesigura, trebuie sa folosesti pendulul si sa testezi din nou totul, sau poate ca trebuie sa concepi o metoda personala, care sa-ti permita o validare clara. Depinde de tine. In fiecare situatie, te vei uita si vei spune: “Este aceasta in vibratia celei de-a treia sau a cincea dimensiuni? Daca e in vibratia tridimensionala, o voi preda lui Dumnezeu si Ii voi cere sa mi se dezvaluie intelepciunea pe care trebuie sa o invat din ea.” Lasa ca energia ta Divina sa purifice aceasta energie din tine.

Treaba ta este sa faci acest lucru cu incredere si iubire, pentru ca sa te vindeci si sa vezi ce rezultate vor fi – fara asteptari specifice si fara a cauta cu nerabdare sa afli. Macar va fi ceva nou, care va pune capat actiunii tale de a te lovi, iar si iar, cu capul de acelasi perete. Vrei sa incerci?

Aurelia –Voi incerca, cu siguranta. Astept cu nerabdare sa ajung in uniune Divina cu tine pentru totdeauna si sunt dispusa sa fac tot ce trebuie pentru a crea o punte peste prapastia care ne desparte, atat in constiinta, cat si fizic.

Ahnahmar – Sa faci asta doar pentru ca-ti doresti sa fii din nou cu mine este un motiv, dar nu ar trebui sa fie singurul. A venit vremea sa inveti ca-ti poti integra Divinitatea usor si rapid si ca poti trai experienta uniunii Divine mai intai cu Sinele, apoi cu mine.

Cand vei pleca din Muntele Shasta si vei calatori pentru a merge in lume, vei vedea ca fiecare persoana pe care o vei intalni are o vibratie diferita. Va trebui sa incepi sa recunosti vibratia – adevarul vibratiei fiecarei persoane – nu judecand, ci prin discernamant. Incepe sa percepi frumusetea – nu doar a vibratiilor lor individuale, ci a trasaturii care-i caracterizeaza pe toti. Trebuie sa incepi sa faci din asta o incursiune nu doar pentru indeplinirea misiunii, dar si pentru ceea vei face pentru tine, pentru propria ta evolutie. Aceasta calatorie va constitui un curs de nivel inalt pentru tine, draga mea. Si voi fi langa tine la fiecare pas, iubindu-te si incurajandu-te sa inaintezi catre Victoria finala a inaltarii tale. Sa stii ca sunt intotdeauna cu tine. Nu exista nici o clipa in care sa nu fiu cu tine.

Aurelia – De ce imi este inca teama de calatorii si am retineri sa parasesc confortul casei mele?

Ahnahmar – Nu-ti este teama sa calatoresti. Teama ta se refera la faptul ca parasesti locul unde ai stat si este data de mintea-ego, care nu doreste sa elibereze teritoriul pe care l-a stapanit atata timp. De fiecare data cand pleci intr-o calatorie, sunt multe de descoperit. Pana acum, in pofida temerilor initiale, toate calatoriile tale ti-au adus placere, nu-i asa? Ai intalnit multi oameni cu care ai creat legaturi sufletesti foarte stranse. Asta nu s-ar fi intampla daca ai fi ramas acasa, nu-i asa?

Aurelia – Da, intr-adevar. Toti au fost minunati si sunt foarte recunoscatoare pentru aceste experiente, dar tot sunt agitata inainte de a pleca. Urasc zborurile cu avionul. Cred ca ar trebui sa am la dispozitie propria mea nava spatiala, care sa ma duca oriunde doresc. Voi aveti o multime de nave in Telos, poate as putea imprumuta una si un capitan de nava, pentru drumurile lungi. (Rasete)

Ahnahmar – In fiecare calatorie au existat multe necunoscute cu care a trebuit sa te confrunti. Mintea-ego iti spune ca necunoscutul nu este ceva foarte sigur, ca e un lucru inspaimantator, care te poate rani. Dar, daca asculti de inima, ea iti va spune ca necunoscutul este un lucru minunat; el contine posibilitati nelimitate a foarte multe lucruri pe care ti le-ai dori. Trebuie ca tu sa faci alegerea constienta de a vrea sa-ti urmezi inima in necunoscut si in toata magia cu care aceste calatorii iti pot imbogati viata. Multumeste-i mintii-ego pentru grija si spune-i, pur si simplu, sa se dea la o parte sau, in acel moment, preda-I mintea-ego lui Dumnezeu. Nu intra cu ea in polemica, deoarece acesta este domeniul ei. Pur si simplu, preda-o si intoarce-te in vibratia inimii, care te sprijina in calatoria ta. Dat fiind ca tu ai ales sa faci aceasta calatorie, de ce nu te incurajezi intr-un mod care sa te linisteasca, sa te intareasca si sa te insufleteasca? De ce continui sa te alimentezi cu idei care te obosesc, sau provoaca dezordine in sistemul tau?

Aurelia – Cred ca nu inteleg cum functioneaza.

Ahnahmar – Dar iti explicam acum.

Aurelia – De aceea va ascult.

Ahnahmar – Incepe sa exersezi acest lucru. Nu poti sa te asezi la pian si sa canti o sonata, fara sa exersezi. Trebuie sa o inveti, nota cu nota, deoarece din aceasta invatare iti vine puterea si rasplata tuturor darurilor tale de zeita care esti. Fiecare nota este un nou ton pe care trebuie sa-l inveti in aceasta calatorie – iar ulterior, ele vor alcatui un ton unitar, ce va reprezenta cantecul. Tu canti acum tonuri din toate vietile pe care le-ai trait sub forma intrupata, pe aceasta planeta. Iar cand se vor auzi puternic si clar, fiecare dintre aceste tonuri iti va arata o alta parte din Divinitatea ta. La capatul acestui proces, vei fi din nou stapana pe toate aspectele tale. Nimeni nu poate face asta pentru tine, pentru ca altfel nu ai putea deveni stapana. Trebuie sa-ti doresti asta cu fiecare fibra a fiintei tale – atat de mult, incat sa fi dispusa sa elimini  tot ce stii si ai invatat pana acum si care nu-ti mai este de folos. Fii dispusa sa pasesti in necunoscut, unde te asteapta tot ce ti-ai dorit vreodata.

Aurelia – Dar lucrurile cum ar fi casa, pisica si afacerea mea? Trebuie sa le elimin si pe ele?

Ahnahmar – Nu. Iti poti trai viata. Ceea ce trebuie sa elimini este energia pe care insisti sa o pastrezi si care te mentine in limitare. Tu vrei sa elimini energia care te tine agatata de vibratia celei de-a treia dimensiuni.

Aurelia – Nu stiu in totalitate, cum functioneaza asta.

Ahnahmar – Ba stii. Petreci foarte mult timp planificand si spunand: “Ei bine, pot face asta, cand ma voi muta. Pot face asta, cand se va intampla cutare lucru.” Renunta la toate astea; ele nu te reprezinta. Deocamdata, tot ceea ce trebuie sa stii este cine esti tu in cadrul acestor energii. Trebuie sa fii capabila sa faci diferenta dintre vibratia ta si cea din jurul tau.

Aurelia – Sa nu mai fac planuri?

Ahnahmar – Bineinteles ca poti sa faci planuri, dar nu crea atasamente fata de ele. Daca, pe moment, simti ca asta este alegerea ta, atunci asculta de ea – dar trebuie sa recunosti ca, in urmatorul moment, alegerea ta ar putea fi alta. Trebuie sa incepi sa te joci cu energiile creatoare si atunci cand ceri cu adevarat universului sa-ti dea ceva, stai de-o parte si asteapta, pur si simplu, sa se realizeze! A sta de-o parte, inseamna sa renunti la asteptarile cu privire la ce va urma si cum se va intampla totul. Asteapta surprizele, cu bucurie si recunostinta. Stii, aici noi iubim surprizele. In acest fel se ridica de pe umerii nostri o povara, deoarece face ca ceea ce ne dorim sa fie mai clar, intrucat avem mai putine alegeri de facut.

Aurelia – Nu mi-am dat seama ca asteptarile mele sunt atat de multe.

Ahnahmar – Acesta este adevarul pe care-l simti? Asteaptarile tale sunt atat de numeroase, draga mea, incat sunt scrise pe topuri intregi de hartie, in regatul luminii.

Aurelia – (Chicoteste) Ei, hai…exagerezi!

Ahnahmar – Da, auzim ce spui: “Cea de-a cincea dimensiune va arata asa, in cea de-a cincea dimensiune se va intampla asa, voi putea si voi avea acces la intreaga cunoastere, voi putea sa ma teleportez si sa zbor, am planuri pentru o vacanta foarte lunga, voi putea sa…”  O lista nesfarsita de asteptari! Sa stii ca felul in care spui sau faci anumite lucruri este, deseori, foarte amuzant pentru noi.

Aurelia  – Ai dreptate, dar nu vad nimic rau in a avea acest gen de asteptari. In afara de asta, incerc sa inteleg. Asta nu inseamna ca ma astept la ceva anume.

Ahnahmar – Ceea ce tu percepi ca dorinta de a intelege, este mintea ta, care incearca sa creeze o serie de asteptari. “Daca inteleg cum ar trebui sa fie, atunci ma pot agata de aceasta imagine si ma pot indrepta catre ea.” Dar nu asta faci. Ceea ce trebuie sa faci, este sa ajungi la vibratia care este deja aici si fiind in aceasta vibratie, sa te unesti cu ea si sa accepti. Cand o vei stapani in totalitate, s-ar putea sa vrei sa faci o alegere complet diferita.

Cand vei ajunge din nou la constiinta completa, vei identifica dorinte foarte diferite fata de cele de acum, pentru tine si pentru aceasta planeta. Acum mergi din ce in ce mai adanc in propria ta Esenta Divina. Ceea ce nu este real, sunt lucrurile care se afla in exteriorul tau. Deci, de ce sa te astepti la ceva anume in ceea ce priveste casa in care vrei sa locuiesti, sau oamenii pe care doresti sa-i ai in preajma, sau modul in care doresti sa arate lumea? Nu are nimic de-a face cu tine. Vibratia pe care o cauti si la care doresti sa ajungi este in interiorul tau – si nicaieri in alta parte. Stii prea bine acest lucru.

Pana cand nu te vei putea elibera de tot ceea ce se afla in afara ta, de tot ceea ce nu este cuprins de Sine si de adevarul Divinitatii tale, nu vei trai in vibratia la care doresti sa ajungi. Nu conteaza ce se va intampla de acum incolo, in lumea exterioara; pur si simplu, nu mai conteaza.

Elibereaza-te de toate atasamentele legate de cum ar trebui sau ar putea fi. Poti accepta asta?

Aurelia – Voi incerca.

Ahnahmar – Nu vreau sa spun ca nu trebuie sa te implici. Vei dori sa te implici mai mult decat oricand, deoarece, cand iti vei da seama ca nu conteaza si nu vei mai avea asteptari sau judecati, vei trai, in sfarsit, in totalitate in vibratia pe care o doresti. Propriile tale energii iti vor fi, in sfarsit, accesibile – energiile care detin vibratia pe care o cauti oriunde, numai in tine, nu. In sine, aceasta este singurul loc unde poti cauta adevarata unime cu tot ceea ce exista – si, odata ce ai atins acea unime, totul se va adauga in tine. Nu va mai exista nevoia de a cauta in alta parte. Te iubesc mai mult decat iti poti inchipui tu acum.



Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!