TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

15 decembrie 2019

Vorbeste Antharus, Dragonul Albastru




Antharus – Salutari, draga mea, sunt atat de fericit sa fim din nou in legatura, inima la inima. A venit cu adevarat vremea sa discutam in legatura cu cartea ta, nu-i asa?

Aurelia – Da si eu sunt fericita sa facem asta din nou. Stii, prima noastra discutie publicata in Volumul 2, seria Telos, te-a facut foarte cunoscut in multe tari din lume. Foarte repede ai devenit extrem de popular in inimile multor oameni, iar mica noastra discutie a devenit unul dintre capitolele favorite din volumul 2. Ai devenit aproape la fel de cunoscut ca si Adama, doar prin acel mic capitol! (Rasete)

Antharus – Ma bucur ca scurta noastra discutie a readus in inima multor oameni atat de mult vraja si speranta, pentru un viitor si mai fascinant. Stiu ca aproape tuturor celor care au citit acel capitol, le-a placut. Scopul era de a readuce in constiinta lor o mica parte de perceptie a magicului care, odata, era un mod de a trai atat de natural pentru intreaga omenire, inainte de caderea de constiinta.

Stii foarte bine ca in dimensiunea noastra nu exista nici un fel de competitie. Toti se bucura de succesul celorlalti si, atata vreme cat nu traim in constiinta dualitatii, nu exista superior sau inferior in constiinta noastra. Nu ne comparam niciodata nivelul de popularitate. In starea noastra de Unime, prosperam in frumusetea si bucuria a ceea ce exista. De-a lungul eonilor, in dimensiunea voastra, dualitatea, spiritul de competitie si judecatile – cum ar fi “mai bun” sau “mai putin bun” si multele altele – v-au adus tuturor suferinta. Si nici nu a servit unui scop mai inalt; tot ce a facut a fost sa va tina in separare si durere. Este timpul sa adoptati, din nou, spiritul Unimii si sa renuntati complet, suta la suta, la dualitate si drama.

Aurelia – Da, imi este dor de magie. M-am saturat de separare si limitari. Imi este dor sa manifest viata armonioasa a civilizatiilor superioare si sa beneficiez din nou, pe deplin, de darurile mele spirituale. Scopul meu este de a pasi din nou pe Pamant, in maretia, inocenta si frumusetea deplina a Divinitatii mele. Stiu ca asta urmeaza. Acesta este motivul intruparii mele de acum – de a echilibra si vindeca miile de incarnari pe care le-am trait aici, din vremuri stravechi. Imi este dor sa ajung Acasa, in tara iubirii si luminii, unde singurele lacrimi sunt cele de bucurie si extaz pur. Intreaga mea fiinta tanjeste sa ajunga Acasa.

Antharus – Cum pot sa te ajut astazi – sau cum pot sa te ajut sa visezi la mai multa magie in viata ta?

Stii, visarea constienta si corecta utilizare a imaginatiei sunt primii pasi pentru materializare.


Aurelia – Vreau sa zbor din nou pe aripile unui dragon, daca se poate. Vreau sa tranversez oceanele pe spatele unui cal inaripat, ca Pegas. Vreau sa cercetez toate regatele fermecate, pe spatele unui inorog si sa dansez cu toate zanele si cu piticii din padurile fermecate. Vreau sa ma joc cu lei si cu tigrii si sa-i trag usor de mustati.

Antharus – Draga mea, copilul din tine – copilul nevinovat care ai fost odata – ii este dor sa se joace din nou. Este un semn bun. Arata ca esti mai pregatita ca oricand sa renunti la structurile rigide ale dimensiunii tale si sa incepi sa te joci , ca un copil preaiubit al universului. Desi pe taramul nostru suntem fiinte mature si responsabile, aflate permanent in slujba Creatorului, exista intotdeauna un aspect al nostru care isi pastreaza natura jucausa. In trecut, tu ai facut toate lucrurile acestea – pe care vrei sa le mai faci – si le-ai facut de-a lungul multor eoni, la fel ca cei care citesc aceste randuri.

Te va surprinde sa afli ca, exact in timp ce vorbim, mai exista un aspect al tau in planurile superioare, care actioneaza si care se amuza dupa pofta inimii de toate activitatile pe care tocmai le-ai mentionat. Acesta este aspectul tau inocent si neastamparat de copil, pe care Adama si Ahnahmar il iubesc atat de mult si care cunoaste numai iubire si bucurie. El isi petrece timpul hranind si indrumand, cu dragostea lui, fiintele multor regate fermecate. Toti au acest aspect, nu doar tu. Acesta este aspectul cu care iti doresti sa refaci legatura, intr-un mod mai constient. Sa stii ca tu intri foarte des in legatura cu acest aspect, in stare de vis – si aceste doua aspecte ale tale pleaca deseori, noaptea, in multe aventuri fantastice.

Cand am vorbit mai inainte despre folosirea imaginatiei, nu am glumit. Imaginatia este o cale de acces atat de minunata. Este imposibil sa-ti imaginezi ceva ce nu exista undeva, in afara mintii tale constiente. Inima, nu minte, cunoaste totul si detine toate solutiile. Inima este pastratoarea acestor amintiri fantastice. Mintea umana, controlata de ego-ul uman, neaga repede intreaga latura magica a fiecarui copil al creatiei. Daca-ti poti imagina ceva, inseamna ca poti accesa ceva ce exista deja si pe care l-ai experimentat undeva, in alta parte, in timp si spatiu, prin aspectele tale multidimensionale. Imaginatia privita ca pozitiva si negativa este intotdeauna o reconectare la o experienta din trecut, care este pastrata in memoria celulara.

Daca iti este dor sa mai faci aceste lucruri din nou, este pentru ca inima ta e pregatita sa restabileasca la un nivel mai constient legatura cu acel aspect al tau, care reprezinta nivelul de iubire si inocenta pura.

Sa-ti mai spun ceva. De obicei, in Telos, noaptea in timp ce dormi, tu restabilesti legatura cu acel aspect al tau. Foarte des, atunci cand Adama te cauta in timpul noptii, te gaseste cu leii si cu tigrii, cu inorogii, cu caii sau cu zanele.

Aurelia – Il deranjeaza faptul ca trebuie sa ma caute?

Antharus – Nu doar Adama este cel care te cauta, din cand in cand, dar si preaiubitul tau Ahnahmar. Ei nu se supara, pentru ca stiu ca iubesti mult aceste regate si mai stiu ca este ca un balsam pentru sufletul tau.

In afara de asta, nu intotdeauna trebuie sa te caute. 
Iti petreci foarte mult timp cu ei, in fiecare noapte, in timp ce dormi.

Cand pleci sa te joci cu fiinte din regatele fermecate, le trebuie doar o clipa sa te gaseasca. De fapt, sunt incantati cand tu esti atat de fericita. Intr-o zi, viata va fi la fel de fericita la suprafata, ca si in Telos si in alte orase subterane. Este important sa incepi sa visezi la noi vieti pentru tine. Viseaza la noul mod de a fi si de a trai pe aceasta planeta. Adauga multa magie la noile vieti la care visezi. Tot ceea ce exista in creatie a inceput de la un gand – si apoi cu un vis despre acel gand si acceptarea expansiunii lui intr-o noua creatie. Credeti in voi si in visele voastre si, in final, ele se vor manifesta in viata voastra cotidiana. Distrati-va visand si imaginandu-va; nu va costa nimic si ar putea fi chiar avantajos, in mai multe feluri.


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!