TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

12 decembrie 2019

Pe drumul de intoarcere acasa, in constiinta lui “Mu” – constiinta Iubirii eterne a Creatorului




Aurelia - Revenind la Lemuria, ce s-a intamplat de fapt cu acea nava, cand Lemuria fizica, tridimensionala a fost distrusa? Ce s-a intamplat cu nava, la acea vreme?

Adama – Nava era plecata in alta parte si a urmarit distrugerea continentului din spatiu, iar apoi s-a intors in Patria Mama. Inainte de a pleca, stramosii tai au ajutat, impreuna cu multi alti frati stelari, la ridicarea Lemuriei in cea de-a patra dimensiune, in timp ce aspectul ei tridimensional disparuse.

Au continuat sa ne sprijine dupa aceea si ne-au ajutat sa cream noua realitate in care traim astazi.

Vreau sa intelegi ca fiintele originale care au venit pe Nava Mu, stramosii vostri, sunt “voi” – dar sunt aspecte ale voastre, la fel cum voi sunteti aspecte ale lor.

Trebuie sa stii ca esti o fiinta straveche, desi ceea ce esti acum este doar un aspect, dar unul important. Stiu ca nu te consideri egalul acestor fiinte stravechi si ar trebui sa-ti refaci acea convingere, deoarece ei te considera egalul lor.

Tu esti cea care a avut curajul de a ramane la suprafata, de buna voie, atata vreme pe parcursul lungii nopti intunecate. Desi ai cunoscut intuneric si limitari de tot felul, asta nu inseamna ca le esti inferioara. Doar valurile temporare creeaza aceasta iluzie a separarii; asta este tot. Foarte curand, draga mea, ne vom reuni cu totii, intr-o mare sarbatoare a iubirii, bucuriei si extazului. Asteptam asta la fel de mult ca si tine.

Aurelia – Adama, am impresia ca o parte din toate astea mi s-a intamplat deja, la un nivel foarte profund, dar nu constient. Simt ca aceasta uniune si reunire incepe, pentru fiecare dintre noi, in etape.

Adama – Da, asa este – dar, in lumea ta constienta, nu ai observat prea multe efecte, nu-i asa? In plan interior, Inaltarea a avut deja loc, in multe feluri. Nu este Inaltarea completa, ci, mai degraba, o inaltare gradata, zi dupa zi, pas cu pas, castigand treptat mai multa intelepciune si desavarsire.

Va veni o vreme cand totul – inclusiv nivelul tau constient aspectul fiintei tale care simte acum limitarile celei de-a treia dimensiuni si se simte frustrat din cauza valului – se va ridica. Atunci vei cunoaste maretia lumii interioare, exact in timpul vietii, in intruparea ta actuala.

Si apoi nu vor mai exista valuri. Voi toti ati creat aceste valuri si ele au fost de folos Pamantului si evolutiei voastre – si nu este nimic negativ in asta.

Luati-l ca pe un experiment lung, care i-a invatat nu doar pe oamenii de pe Pamant, dar si multimea de universuri, galaxii si sisteme solare, cat de densa ar putea deveni materia si cum se aduce lumina in materie.

Va numarati printre cei curajosi; fiti siguri ca va veti primi rasplata. Mai asteptati inca putin si pastrati vie dorinta. Sa stiti ca dorul vostru este bun. Va ajuta sa inaintati catre destinatie.

Pentru cei care vor citi aceste pagini, trebuie sa stiti ca aceste informatii si ceea ce se spune despre Aurelia nu este doar despre ea, deoarece toti facem parte dintr-o familie imensa.

Si voi si noi purtam aceeasi samanta a Luminii Creatorului, care a venit pe Pamant sub forma lemurienilor – si, mai tarziu, ca atlanti. Acum cream impreuna un nou Pamant pe aceasta planeta si un nou fel de a fi – in iubire si unitate. Lectiile invatate creeaza o constiinta noua, care va rasplati fiecare efort, fiecare durere, fiecare suferinta si fiecare lacrima – toate valorand cat o comoara. Lasati diamantul inimii voastre sa straluceasca din ce in ce mai tare, in fiecare zi, pentru ca voi sunteti, cu toti, stelele acestei marete experiente de evolutie cosmica si suntem deja la marea ceremonie de absolvire.

Datorita acestui fapt, sunteti iubiti in moduri pe care nici nu vi le inchipuiti inca.

Fie ca pacea si iubirea noastra sa fie cu fiecare dintre voi, binecuvantandu-va la fiecare pas, pe drumul de intoarcere acasa, in constiinta lui “Mu” – constiinta Iubirii eterne a Creatorului!

PARTEA A DOUA - DIFERITE TRANSMISII - MAREA NAVA A CONTINENTELOR MU SI LEMURIA - CAPITOLUL 5 - 

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Un comentariu:

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!