TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

13 septembrie 2019

Experienta Inaltarii in corp fizic



        Ati petrecut mii de vieti, practicand nenumarate moduri de a trai. Ati parcurs ritualuri si initieri, ca modalitati de accedere la taramuri superioare de a fi. Acum, va spunem ca riturile si ritualurile, regulile si scolile misterelor, codurile si secretele nu mai exista. Raspunsurile pe care le cautati sunt in voi. Singura practica spirituala ce trebuie urmata acum este cea care va trezeste la acest adevar.

        In Telos si in toate comunitatile lemuriene din aceasta dimensiune, noi trebuie ca, in fiecare zi, sa ne afirmam alegerea de a fi treji si in comuniune cu Sursa. Aceasta alegere manifesta paradisul in care traim. Lumea noastra este asa cum o cream, clipa de clipa.

        Pasul doi este recunoasterea si demontarea credintei in tot ceea ce “credeti ca stiti” in acest moment. Acest urmator pas este, intr-adevar, un salt de credinta.

       Va rugam sa fiti singuri, in inimile voastre, ca noi suntem aici pentru a va intinde mainile, atunci cand veti face acest salt. Nu putem face saltul in locul vostru, nici sa va dam o tehnica anume care sa vi se potriveasca, tuturor, deopotriva. Insa putem sa va indrumam pasii catre un loc de unde saltul nu mai pare atat de ametitor, iar frica nu mai este atat de coplesitoare. Pastram in inimi toata compasiunea de care veti avea nevoie, pana cand veti putea sa o manifestati singuri.

        Nu putem sa va invatam cum sa dovediti compasiunea fata de voi insiva, dar va putem arata cum sa “doriti” sa o dovediti. Asta, deoarece aceasta “dorinta” este, prin ea insasi, singura intrebare reala la care intreg universul contribuie sa-i ofere raspuns. Aceasta “dorinta” este si ea o forta, un instrument al desavarsirii si un instrument al fiintei umane trezite. 

        Aceasta “dorinta” este vocea unei inimi care recunoaste, dupa multe nopti intunecate ale sufletului, ca poate sa puna la indoiala, intr-un mod plin de iubire, tot ceea ce cunoaste de atata vreme.

         Noi ne aflam pe partea cealalta a torentului, adanc si rapid, reprezentat de tot ceea ce ”credeti ca stiti” despre voi, si va chemam, din inima, cu un cantec minunat, de o frecventa minunata. Va oferim iubirea noastra, pentru a va ajuta sa treziti in voi energia de a sari peste aceste ape inspumate, fara sa mai cugetati. Si vom fi acolo, ca sa va prindem pe cealalta parte, pe masura ce aterizati pe malul lui “a nu sti”.

         Universul va vesti sosirea voastra prin trambitele ingerilor. Totul este potrivit in aceasta “dorinta” si “necunoastere” si totul este in acord cu gratia suprema care este Planul Divin si se manifesta pentru binele cel mai inalt al tuturor.

         Este imposibil sa traiti acest mare adevar si sa nu deveniti una cu el. Dar, mai intai, trebuie sa fiti dispusi sa lucrati pentru a elimina toate straturile de iluzie acumulate, care va ascund de Sinele vostru real. In acest proces, veti deveni mai umani, gazduind un spirit ce traieste intr-un corp. Daca acceptati acest adevar cu inima, cu compasiune fata de tot ceea ce inseamna sa fii intr-un corp, va infuzati constiinta cu lumina care sunteti.

          Aceasta experienta a Inaltarii in corp fizic este noua pentru cei mai multi dintre voi – la fel cum a fost noua si pentru noi. Aceasta este gratia pe care aceasta planeta o ofera, in acest timp si spatiu. Aceasta este ocazia de a deveni din nou inocenti si de a aborda viata, nu pe baza experientei sau a cunostintelor anterioare, ci cu credinta. Claditi credinta ca aceasta impletitura a spiritului face posibila orice manifestare. Dezvoltati in voi insiva credinta ca sunteti un maestru, capabil sa co-creeze, impreuna cu universul, tot ceea ce este posibil.

           In copilarie, sufletul trece prin faze de transformare. Dupa nastere, incepeti sa invatati ca sunteti intr-un loc plin de limitari, de confuzie si separare de inima si sufletul vostru. Invatati sa relationati folosind mintea si intr-un cadru specific de timp. Initial, viata devine izolare, pana ce recunoasteti Tot ceea ce este Sursa voastra si a universului. Sinele vostru real este etern si nelimitat.

         Desavarsirea nu inseamna “sa stii” totul, asa cum cred unii dintre voi. Viata este un proces in continua desfasurare. Creatorul este intr-o stare perpetua de creatie, la fel ca si voi. Adevarata desavarsire inseamna sa intelegi cum sa folosesti atat ce este in interiorul tau, cat si in exterior. Adevarata desavarsire presupune “sa stii”, pe moment, doar ceea ce este potrivit pentru acel moment.



Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din „inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!