TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

7 decembrie 2019

Lemuria a devenit o extensie a tarii Mu, din universul Dahl




Continentul Lemuria a existat ca atare, inainte de sosirea noastra si erau foarte putini oameni care-l populau la vremea aceea, dar nu era numit astfel. De fapt, nu avea nici un nume, deoarece limbajul nu era prea bine dezvoltat, iar noi l-am numit Lemuria, in memoria planetei noastre “Lemur”.

De aceea, eu, ca Adama, sunt cunoscut drept Tatal Omenirii, deoarece noi am fost primii care am dat nastere la o rasa noua de fiinte iluminate, pe aceasta planeta. In acest sens Lemuria a devenit o extensie a tarii Mu, din universul Dahl, deoarece suntem, din punct de vedere genetic, aceiasi oameni. Marea Nava Mu s-a invechit, cu timpul, si mai tarziu a fost imbunatatita, reconstruita la o dimensiune mai mare si mai performanta, daca vrei, cu tehnologia noastra galactica moderna, de ultima generatie. Acum, ceea ce vezi uneori pe cer ca Nava lui Mu este o versiune noua a celei originale.

Aurelia – Este fascinant! Nu aveam idée ca exista o astfel de nava. Cateodata, vad o nava-mama uriasa deasupra muntilor sau in apropiere. Nava aceasta este atat de mare, incat face ca Muntele Shasta si tot ce este in jur sa para foarte mici. Si, de fiecare data cand o vad, ma cuprinde imediat o tristete si o nostalgie imensa, care-mi invaluie intreaga fiinta. Trebuie sa ma opresc din ceea ce fac si sa ma duc undeva, sa ma ascund, ca sa plang si imi curg rauri de lacrimi. Uneori am plans ore in sir, doar pentru ca am vazut-o la distanta. Adama, aceasta este nava lui Mu si de ce am aceasta reactie la vederea ei?

Adama – Ei bine, draga mea, asa este – si aceasta Mare Nava a lui Mu este nava ta. Nu doar a ta, dar te-ai numarat printre primii care au venit pe Pamant in acea nava uriasa, impreuna cu mine si cu ceilalti maestri pe care-i stii, pentru a da nastere la noua rasa lemuriana pe aceasta planeta. Originalii Adama si Aurelia (stramosii nostri directi), care au dat nastere rasei lemuriene, s-au intors in tara lui Mu, din universul Dahl, cu multa vreme in urma, iar noi doi am ramas extensiile directe ale sufletelor lor pe aceasta planeta.

Suntem copiii sufletelor lor. Suntem cei carora li s-a incredintat – impreuna cu alti cativa maestri – supravegherea rasei lemuriene, urmarirea evolutiei ei, pana la desavarsire si Inaltare. Si, dupa cum stii prea bine, vremea Inaltarii a sosit. Marele ciclu experiment se apropie de final, iar planeta se inalta din nou catre frumusetea si perfectiunea Ei originala.

Te-ai intrebat intotdeauna cum de mai esti inca intrupata, cand simti ca ar fi trebuit sa te inalti de mult. Lasa-ma sa-ti spun ca multe aspecte ale fiintei tale, care au trait aceasta lunga noapte intunecata, s-au inaltat deja. A mai ramas doar un aspect aici, pe planeta, care face cunoscute, din nou, invataturile lemuriene.




Cu mult timp in urma, ai ales de bunavoie sa-i insotesti pe “copiii Lemuriei” in coborarea lor in intuneric si sa fii langa ei pe durata acestei lungi nopti. Ai reusit foarte bine sa faci acest lucru, de-a lungul epocilor, si iti suntem foarte recunoscatori pentru tot ce ai facut in trecut si pentru ceea ce faci acum. Ti-ai luat angajamentul launtric, in fata Creatorului, ca vei sta “alaturi de copii” in dimensiunea lor, pana la sfarsitul experientei lor si ca ii vei astepta pana ce se vor reintoarce cu totii acasa, unul cate unul. Aceasta a fost nivelul tau de sacrificiu.

Acesta este motivul pentru care mai esti inca intrupata la suprafata si faci munca pe care o faci. A fost un contract pe care l-ai semnat de bunavoie, cu eoni in urma – si ai facut asta din iubire. Nimeni, nici tu, nici chiar Creatorul nu stiati cat de mult va cuprinde intrega civilizatie acest intuneric si separare, deoarece acest gen de intuneric, creat aici ulterior, nu mai fusese experimentat nicaieri in univers, pana in acel moment. Dupa cum am spus, a fost un experiment maret. Tu stii, toti stim, cat de dureros si devastator a fost el pentru tine si ca ai regretat, de multe ori, ca ai luat acea decizie. Dar, la vremea aceea, era o hotarare inteleapta – iar extraordinarul tau sacrificiu, viata dupa viata, a dat, intr-un sfarsit, roade.

Curand, draga mea, te vei reintoarce acasa langa noi, in bratele iubirii, si nu vor mai exista lacrimi.

PARTEA A DOUA - DIFERITE TRANSMISII - MAREA NAVA A CONTINENTELOR MU SI LEMURIA - CAPITOLUL 5 - 

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!