TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

2 decembrie 2019

Protocol de dimensiunea a cincea



       Propriile tale energii iti vor fi, in sfarsit, accesibile – energiile care detin vibratia pe care o cauti oriunde, numai in tine, nu. In sine, aceasta este singurul loc unde poti cauta adevarata unime cu tot ceea ce exista – si, odata ce ai atins acea unime, totul se va adauga in tine. Nu va mai exista nevoia de a cauta in alta parte. Te iubesc mai mult decat iti poti inchipui tu acum.

       Aurelia, vorbind cu Ahnahmar – Inainte de a ne opri, mai este un lucru referitor la calatoriile mele, pe care as dori sa-l discut cu tine. Ma ingrijoreaza tot timpul, deoarece imi afecteaza foarte mult campurile energetice. Francezii din toata lumea – si am auzit ca toti cei de origine latina au traditii asemanatoare – ii imbratiseaza si ii saruta automat pe cei pe care-i intalnesc, chiar daca ii vad pentru prima oara. Ei fac asta in mod natural si cu iubire, dar fara sa se intrebe daca celalalt se simte bine in aceasta ipostaza. Ma duc in Spania pentru cateva saptamani si nu sunt sigura la ce sa ma astept. Multi nu cred ca ar trebui sa ceara voie pentru a te imbratisa, a avea un contact apropiat, a te saruta si a face schimb de energii din chakra inimii. Ei cred ca este un gest de iubire si de acceptare – dar pentru mine este, deseori, ca o invadare fortata a campurilor mele energetice.

In Franta, in unele zone exista obiceiul de a saruta de patru ori o persoana pe care o cunosti prima data, de doua ori pe fiecare obraz – iar ei insista sa o faca, indiferent daca-ti place un astfel de bun venit, sau nu. Asta nu are nimic de a face cu iubirea si am senzatia ca ma ciuguleste o pasare – un obicei uman foarte neobisnuit pentru mine. Nu ma reprezinta. In S.U.A., nu este un lucru atat de obisnuit. De obicei, noi ne dam mana. De asemenea, ei se asteapta ca cineva sa raspunda pozitiv la aceste sarutari, altfel se simt jigniti sau respinsi. Ei nu sunt constienti de modul in care acest schimb energetic ii poate afecta pe ceilalti, daca nu sunt inca sensibili din punc de vedere energetic la acest tip de schimb.

Daca ar fi doar cateva persoane odata, nu ar fi o problema. Dar cand ma intalnesc cu zeci sau sute de oameni in acelasi timp, la conferinte sau seminarii, imi afecteaza in mod real starea de bine – in special cand se apropie de mine cei care inca fumeaza. Simt cum entitatea nicotinei imi scoate energia din plamani, care incep sa ma doara. Plamanii mei nu sunt atat de puternici, deoarece provin dintr-o familie care are un trecut cu bolnavi de tuberculoza, iar eu am avut pneumonie de cateva ori. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu pot permite sa fiu slabita de aceste practici, pana la a ajunge chiar bolnava. Asta se intampla cand calatoresc in afara Statelor Unite.

Daca ma retrag sau le spun ca nu pot accepta acest comportament, ei se supara sau reactioneaza. Plec pentru cateva saptamani si voi intalni mii de oameni. De fiecare data, exista persoane care incearca sa ma imbratiseze sau sa ma sarute, deoarece apreciaza ceea ce fac eu si este un obicei din cultura lor. De fiecare data, simt cum mi se absoarbe energia si, atunci cand ma intalnesc cu atat de multi oameni la rand, sunt sleita si nu am timp sa ma reincarc. Apoi, cand ma intorc acasa, sunt bolnava si dureaza saptamani pentru a-mi recupera forta vitala. Cum ar trebui sa procedez, astfel incat sa nu jignesc pe nimeni? Cred ca ne putem iubi unul pe altul foarte mult si fara a ne stoarce tot timpul energiile.


Ahnahmar – Il voi lasa pe Adama sa raspunda la aceasta intrebare.

Adama – Imi pare bine ca pui aceasta intrebare, atat de direct acum, deoarece oamenii trebuie sa stie si sa inteleaga acest protocol. Este vorba despre respectarea propriilor energii si a energiilor celorlalti. Am observat cata tulburare i-a provocat corpului tau fizic acest obicei al multora dintre cei pe care-i intalnesti cand calatoresti si suntem de acord cu tine in acest sens. Acesta este tot un protocol de dimensiunea a cincea – de o natura diferita – dar la fel de important.

Oamenii trebuie sa inteleaga ca, de multe ori, nu este bine sa atingi pe cineva cu care nu ai stabilit inca o legatura de inima, sau pe care nu-l cunosti bine, fara permisiunea acestuia, indiferent de cat de bine intentionat ai fi – exceptie facand doar cazurile de urgenta, sau situatiile similare. In fond, indiferent cat de pure ar fi intentiile, oamenii vor lua intotdeauna mai mult decat vor da; aceasta este natura unui asemenea schimb si nu poti face nimic altceva, decat sa-I eviti. El se face rareori la nivel constient. Nu vorbim despre relatiile cu partenerii, sau cu copii, ori cu membrii de familie apropiati.

Toti cei care doresc sa ajunga la vibratia celei de-a cincea dimensiuni, trebuie sa fie dispusi sa renunte la toate obiceiurile si traditiile culturale tridimensionale, care nu va vor ajuta in dimensiunea la care cautati sa accedeti. In cultura noastra, gestul de prietenie cu care ne salutam este de a ne impreuna palmele si de a atinge zona chakrei inimii si, prin intermediul ochilor, ne conectam inima la inima, printr-o aplecare usoara din cap si un zambet. Nu este intotdeauna nevoie sa spunem ceva; cuvintele pot fi un simplu mesaj telepatic, cum ar fi: “Pacea fie cu tine”, sau ceva similar. Iubirea si acceptarea sunt transmise si primite prin intermediul inimii.

Asta e tot ce este necesar pentru a ne demonstra iubirea si respectul fata de cealalta persoana pe care o intalnim. Consideram ca e o mare onoare atunci cand ni se permite sa atingem pe cineva din dimensiunea noastra, care nu este membru de familie – si nu o facem prea des. Gestul se face doar cand exista un motiv special – si “intotdeauna” cand ni se permite. Asa se procedeaza atat in dimensiunea noastra, cat si in majoritatea civilizatiilor galactice. Nu trebuie sa ne atingem unul pe celalalt, asa cum faceti in dimensiunea voastra. Asa trebuie sa procedati, deoarece doriti sa ajungeti la o vibratie superioara. Nu incercam sa va schimbam traditiile de cultura. Incercam, doar sa va facem constienti de faptul ca exista o metoda superioara – pe care sunteti liberi sa o adoptati, sau nu. Ceea ce va cerem sa faceti, de acum incolo, este sa respectati dorinta celor care nu mai vor sa se angajeze in astfel de practici, pentru a-si mentine energia si vibratia spirituala la un nivel benefic lor.

Nevoia si lipsa voastra de iubire va impinge sa faceti acest schimb de energii. El nu are nimic de-a face cu iubirea; a devenit, pur si simplu, un obicei cultural.

Exista oameni care, constient sau nu, merg de la o persoana la alta, pentru imbratisari si saruturi. De fapt, de cele mai multe ori ei au o nevoie serioasa de energie de la altii, deoarece nu o genereaza din Sinele lor.

Pentru a compensa propria lipsa, ei absorb energiile tuturor celor pe care-i ating. Fac asta in numele iubirii, dar va spunem ca nu are nici o legatura cu iubirea. Ego-ul este cel care are nevoie de afectiune, deoarece el are adesea foarte putina iubire fata de sine.

Cand imbratisezi pe cineva, are loc un amestec al energiilor din chakra inimii, care afecteaza ambele persoane. Nu este intotdeauna indicat sa permiti acest schimb de energii, in special cu oamenii pe care nu-i cunosti foarte bine. Deseori, acesta este modul prin care se pot transmite “entitati” din taramurile inferioare, numite de voi “autostopisti”.

Acest lucru se intampla foarte des, prieteni si deseori vedem oameni cu tulburari aparute in urma unei intalniri de grup, la care au permis multora sa se apropie de chakra inimii, iar energiile care nu le sunt benefice au sarit in campul lor auric. Foarte des, ele au fost cauza unor tulburari mentale subtile, la unele persoane care inainte erau perfect normale.

Invatati sa va paziti si sa va protezati integritatea propriei energii. Este un lucru vital pentru procesul de atingere a nemuririi. Sunteti responsabili pentru administrarea, intr-un mod matur, a campului vostru energetic.

De obicei, acesti oameni nu stiu ce li s-a intamplat si, cel mai adesea, continua sa traiasca continuand sa aiba tulburarile si dificultatile provocate de autostopistii pe care i-au preluat, cu mult timp inainte. Aceia dintre voi care doresc sa ajunga la vibratia dimensiunii a cincea, nu-si mai pot permite sa se angajeze “cu usurinta” in acest gen de schimburi. Chiar nu ne place sa vorbim despre acest subiect, in acest volum, dar credem ca este necesar sa deveniti perfect constienti in dimensiunea voastra, de modul in care va puteti pierde sau folosi gresit energiile. In dimensiunea voastra nu exista acest risc si, chiar si atunci, respectam in totalitate energiile noastre si ale celorlalti. Acesta este unicul factor care ne permite nemurirea intacta.

Odata ce invatati sa va oferiti intreaga iubire din interiorul vostru – cea de la Esenta Divina a fiintei voastre – sa va iubiti pana cand iubirea va va umple pana la refuz inimile, nu veti mai avea nevoie sa mentineti aceste traditii culturale. Ele s-au nascut dintr-o nevoie si credem ca nu mai este necesar sa le exprimati in mod constant, in acest mod. Este alegerea voastra.

Nu vrem sa spunem ca e ceva foarte rau in asta, ci doar ca aceasta traditie este, pur si simplu, un comportament de dimensiunea a treia, care v-a fost de folos – dar care, in noua energie, nu va mai fi. Daca vreti sa ajungeti la o vibratie superioara, trebuie sa incepeti sa adoptati comportamentele acceptabile in dimensiunea la care vreti sa ajungeti. Cei care doresc sa ramana in vibratia tridimensionala, pot continua sa faca lucrurile ce v-au tinut agatati de ea. Indiferent cat de pline de iubire si bine intentionate pot fi aceste schimburi, va fi intotdeauna unul care va castiga energie si unul a carui energie va fi absorbita. Nu puteti evita acest lucru, decat daca amandoi aveti axact acelasi nivel de energie spirituala. Nu puteti sti asta, nici atunci cand intalniti pe cineva pentru prima data, nici despre majoritatea celor din jurul vostru, nu-i asa?

Este momentul ca tu, Aurelia, sa-ti aperi interesele si sa incepi sa transmiti aceasta invatatura importanta oamenilor pe care-i intalnesti, atunci cand iti vei da seama ca au nevoie de ea, la diferite niveluri – si, daca doriti sa ajungeti maestri desavarsiti, este obligatoriu sa incepeti sa actionati ca un maestru, daca vreti ca, intr-o zi, sa treceti la urmatorul nivel.


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!