TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

23 decembrie 2019

Cand era doar magia Iubirii, in Tara lui Pan




Cand era doar magia Iubirii,  in vremurile de inceput ale Lemuriei, in Tara lui Pan

Aurelia – Spune-mi mai multe despre modul in care putem aduce mai multa magie in vietile noastre.

Antharus – Totul este legat de restabilirea conexiunii cu acel aspect fermecat al vostru, care reprezinta copilul pur, de iubire si inocenta. Toti aveti un astfel de aspect, dar nu multi sunteti constienti de el. Chiar si printre cei care sunt constienti, foarte putini au consumat timp sau au fost interesati, in mod constient, sa-l cunoasca mai bine. Acest aspect al vostru este atat de minunat si atat de frumos! El pastreaza cheia catre intreaga maretie a universului. Acest aspect va ajuta in tot ceea ce v-ati dorit vreodata sa fiti sau sa faceti. Este un alt aspect al vostru, in alta dimensiune – dar un aspect care traieste ascuns in Inima voastra Sacra si asteapta trezirea voastra la realitatea prezentei lui minunate, acordul vostru de a permite ca acest aspect sa renasca in voi si sa creeze, impreuna cu voi, toata magia pe care ati cunoscut-o vreodata.

Aceasta este un aspect al vostru pe care deseori l-ati abandonat, ignorat si chiar uitat. Acesta este un aspect al vostru care a ramas intotdeauna intr-o legatura stransa cu totalitatea Divinitatii voastre. Acesta este aspectul vostru iubitor si jucaus, pe care l-ati dispretuit de atatea ori, in rigiditatea structurilor voastre tridimensionale. Acest copil dinlauntrul vostru este lumina, este nelimitat si extrem de zglobiu – si el este, de asemenea, VOI.

In vremurile de inceput ale Lemuriei, in Tara lui Pan, voi si acest copil minunat erati una. Viata a fost frumoasa si perfecta, timp indelungat. Exista doar magia Iubirii. Nu exista inca nici o separare. Pe masura ce v-ati permis sa cadeti la niveluri din ce in ce mai mari de separare fata de Divinitatea voastra si de toate minunile care o insotesc, ati dat nastere unui copil interior – unul indurerat si suferind; copilul pe care il cunoasteti toti in mod constient si despre care au fost scrise atat de multe carti ce dau metode pentru a-l vindeca.

Ati dat nastere unui copil al mintii ego-ului, cea care v-a tinut – pe voi si pe noul vostru copil – in separare si durere, mii de ani. Ati inchis cel de-al doilea copil intr-un ocean de negativitate; l-ati neglijat, abandonat si l-ati tinut in frica si prizonierul multelor emotii nascute din toate alegerile voastre de separare. Este cel care acum striga sa fie vindecat, dorind sa se alature celuilalt, care traieste in perfectiune si magie.

Dati-va voie sa faceti, in fiecare moment al vietii voastre, alegerea de a vindeca acel copil, iubindu-va pe voi si pe copilul nascut de mintea ego-ului aflata in separare, cu atat de multa pasiune si compasiune, incat toate traumele trecutului sa fie eliminate, strat dupa strat. Iar copilul ego-ului va afla, treptat, ca si el este un copil al lui Dumnezeu si va fi liber si fericit. Si asa veti fi si voi. Fiti atenti ca aceste aspecte-copil ale voastre traiesc in acelasi timp si in Inima voastra Sacra, iar ele tanjesc sa fie unite de iubirea voastra pentru toate aspectele fiintei voastre.



Ca Fiul Risipitor din scripturi, veti fi invitati sa va intoarceti la casa Tatalui. ”Atunci si doar atunci” veti putea avea acces la toata vraja, la toate minunile si la iubirea pe care le-ati cunoscut odata. Si asta nu trebuie sa se intample peste eoni.

Iubirea si gratia Divina acordate de Creator in aceasta perioada pot topi barierele foarte rapid, daca aprindeti focul iubirii din inima cu suficienta dorinta, suficienta pasiune, suficienta hotarare si intentie de a vindeca totul, stiind ca procesul nu se va termina decat odata cu vindecarea. Trebuie sa mai stiti ca recompensele care va asteapta la capatul tunelului sunt cea mai mare iubire, bucurie si magie, pe care ar putea sa si le imagineze mintea voastra de acum – plus inca pe atat.

Aurelia – Este minunat, Antharus. Iti multumesc ca mi-ai amintit. Trebuie sa recunosc ca, la nivel constient, i-am neglijat cumva pe acesti doi copii ai inimii mele. 
Iti multumesc. 



Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!