TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

24 decembrie 2019

Marele parteneriat in iubire si fratie


Acum poti sa ne mai povestesti despre lumea magica ce ne asteapta in viitor?

Antharus – Retine ca revenirea acelor vieti fermecate pe care cu totii doriti sa le regasiti poate fi doar rezultatul uniunii Divine – nivelul vostru de Unime cu tot ceea ce este viu. In imparatia Luminii nu poti crea nici un tip de viata magica, daca nu te unesti complet cu ceea ce vrei sa creezi. Asta inseamna ca, atunci cand vei deveni personificarea Iubirii si Unitatii si vei radia doar Iubire, vei fi conectat la tot ceea ce este viu, ca “Unu”. Din acest punct de vedere, poti crea orice, oricand. Poti avea totul si poti face totul, orice ar reprezenta asta. De asemenea, toate regatele se unesc cu tine ca Unu, si toate elementele si spiritele naturii sunt la comanda ta, in fiecare clipa, pentru a te ajuta sa-ti implinesti dorintele. Aceasta este o mare bucurie pentru ei, precum si serviciul lor adus vietii.


Acesta este, prieteni, marele parteneriat in iubire si fratie, pentru toti.

Animalele devin cei mai buni tovarasi de joaca pe care vi i-ati putea imagina in acest moment; florile si plantele devin mai bogate imediat si se pastreaza astfel permanent, pentru placerea voastra; iarba este tot timpul vie, dar nu trebuie niciodata tunsa. Puteti sa va deplasati oriunde, intr-o clipa. Nu va mai trebuie sa completati fise de impozitare, sau sa platiti taxe pe masina, sau asigurari de locuinta. Nici nu va mai trebui sa va goliti buzunarele pentru a plati facturile lunare. Viata este peste masura de abundenta, oriunde te uiti. Veti trai in palate de cristal si nu va mai trebui niciodata sa platiti chirie sau rate la ipoteca.


Inorogii detin secretele tuturor misterelor ascunse ale regatelor – cele cunoscute si cele inca necunoscute de voi, in acest moment – iar ei va vor purta cu bucurie spre milioane de descoperiri magice si minunate. Va veti intreba de ce v-a luat atata timp pentru a veni, in sfarsit, Acasa, in tara iubirii si magicului. Aceasta este, prieteni, viata care va asteapta in cea de-a cincea dimensiune. Insa nu va trebui sa asteptati acest moment, pentru ca sa incepeti sa va creati vieti mai usoare si mai pline de vraja.

Incepeti acum si veti vedea cat este de simplu. Nu cea de-a treia dimensiune este cea care va limiteaza, ci faptul ca nu vreti sa recunoasteti ca puteti avea acum, in perioada actuala, o viata foarte placuta, plina de minuni. Trebuie doar sa credeti in voi si sa va deschideti, pentru a primi toate darurile pe care viata asteapta sa vi le ofere. Incetati sa le mai negati. Negarile voastre sunt principalele motive pentru care atat de multi dintre voi raman fara darurile care asteapta sa va fie oferite. Negarile sunt cele care va impiedica.

Nu cea de-a treia dimensiune este cea care va limiteaza, ci faptul ca nu vreti sa recunoasteti ca puteti avea acum, in perioada actuala, o viata foarte placuta, plina de minuni. Trebuie doar sa credeti in voi si sa va deschideti, pentru a primi toate darurile pe care viata asteapta sa vi le ofere. Incetati sa le mai negati. Negarile voastre sunt principalele motive pentru care atat de multi dintre voi raman fara darurile care asteapta sa va fie oferite. Negarile sunt cele care va impiedica.

Aurelia – Si ce legatura au astea cu dragonii?

Antharus – Noi, acei dragoni care suntem fiinte din cea de-a cincea dimensiune si de mai sus, detinem cheile pentru cele patru elemente si le stapanim in totalitate.

Am explicat asta in ultimul mesaj. Ai auzit de dragonii fermecati si aceasta cunoastere a elementelor este cea care ne ajuta sa cream atat de usor vraja.

In ceea ce ne priveste pe noi, dragonii, am dori sa le oferim tuturor celor care citesc acest material ajutorul nostru pentru a reusi sa stapaneasca elementele, astfel incat materializarile pe care le faceti sa se produca mai simplu si mai usor.

Acesta este angajamentul pe care ni-l luam fata de voi. Nu avem voie sa va influentam alegerile facute de liberul arbitru si procesele de invatare, dar va fi o placere sa va soptim la ureche care sunt cheile pentru stapanirea elementelor, in timp ce invatati sa mentineti niveluri superioare de iubire si armonie.

La fiecare pas inainte pe care-l faceti pe drumul vostru catre libertate spirituala, prin procesul de Inaltare, noi ne angajam sa va oferim urmatoarea cheie si apoi urmatoarea, pentru a va ajuta sa stapaniti elementul.

       Mai ai intrebari?



Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!