TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

6 decembrie 2019

Lemuria, marele continent considerat "Patria Mama"


        Dialog intre Adama si Aurelia


Adama – Salutari, draga mea, vad ca esti in cautarea unui raspuns care creeaza un mare dor in inima ta. Cum pot sa te ajut, astazi?

Aurelia – Care este diferenta dintre Lemuria si Mu – sau sunt acelasi lucru?

Adama – Exista cateva neintelegeri pe planeta ta si in multe scrieri, in ceea ce priveste diferenta dintre Mu si Lemuria.

Lemuria a fost marele continent, care era considerat “Patria Mama”, pe o planeta al carui aspect din dimensiunea a treia a disparut acum 12.000 de ani. Tara lui Mu exista intr-un alt univers, numit Universul Dahl si este tara de unde au venit lemurienii originari, acum 4.500.000 de ani.

Numele de Mu a mai fost dat si imensei nave spatiale cu care au calatorit lemurienii din Patria Mama, cand au venit plecat prima data din Universul Dahl. “Tara lui Mu”, cea originala, se afla foarte aproape de ceea ce numiti astazi constelatia Cassiopeia. In timpul Lemuriei si chiar mai inainte, cu milioane de ani in urma, existau mai multe civilizatii care au venit sa locuiasca pe aceasta planeta, dar ele nu erau in Lumina pe care o cunoastem astazi si cele mai multe dintre ele nu intruchipau adevarata constiinta Christica.

Pe continentul original Mu, din universul Dahl, noi construiseram o nava spatiala imensa – careia i-ati spune astazi nava-mama – si am numit-o “Marea nava a lui Mu”, deoarece la vremea acea era una dintre cele mai mari nave construite vreodata, oriunde. Intr-o zi, cu foarte multa vreme in urma, la cererea Creatorului, un grup dintre noi s-a imbarcat intr-o calatorie catre planeta voastra, Pamant. Ne-am parasit locul natal si am inceput marea aventura catre aceasta planeta. Inainte de a hotari sa pasim pe acest teritoriu si a-l face casa noastra, am ocolit pentru un timp Pamantul cu nava noastra si am observat aceasta minunata planeta albastra si oamenii care erau deja aici.

Multele dintre fiintele care s-au aventurat initial afara din nava Mu, sunt unii dintre iubitii Maestri Inaltati pe care ii cunosti foarte bine astazi si care te calauzesc neincetat pe drumul inapoi spre “Acasa”, catre “Inima lui Mu”, locul Iubirii si Compasiunii si paradisul cu care vrei sa restabilesti legatura.

De asemenea, s-ar putea sa te surprinda sa stii ca cel care conducea aceasta mareata nava – capitanul – nu era altul decat stralucitorul si Preaiubitul tau Sananda, cunoscut in ultima sa intrupare de acum 2.000 de ani si ca Iisus. Maestrul Maitreya, Christul planetar, Maestrii St. Germain, El Morya, Fecioara Maria, Maria Magdalena, Nada, Aurelia, eu, Adama, Lord Lanto si Serapis Bey – sa-i amintesc doar pe cativa – s-au numarat si ei printre primii lemurieni care au pasit pe Pamant, cu intentia de a aduce iubire, cunoastere si intelepciune, care sa ajute la evolutia acestei planete si pentru a indeplini cerinta Creatorului. Ceea ce am adus cu noi, au fost invataturile originale ale Sursei Creatoare si cu ele am creat, in final, trei lungi epoci de aur, de o maretie pe care nu ti-o poti imagina si nu o poti intelege inca, la nivelul de constiinta actual.

Aceste amintiri sunt inca depozitate in structurile celulare ale corpului tau si in infinitele incaperi din inima ta. Cu putina rabdare, aceste amintiri minunate ale fostului tau nivel de constiinta vor incepe din nou sa iasa la suprafata din constienta ta, conform alegerii tale, deoarece doresti sa faci lucrarea ta interioara si sa incepi iar sa traiesti din Inima Sacra a fiintei tale. Cu ajutorul nostru si cu ajutorul multor fiinte din acest univers – si din altele – veti putea sa ajungeti din nou la ceea ce a fost, dintotdeauna, dreptul vostru din nastere, ca fiinte Divine.

Continentul Lemuria a existat ca atare, inainte de sosirea noastra si erau foarte putini oameni care-l populau la vremea aceea, dar nu era numit astfel. De fapt, nu avea nici un nume, deoarece limbajul nu era prea bine dezvoltat, iar noi l-am numit Lemuria, in memoria planetei noastre “Lemur”.

De aceea, eu, ca Adama, sunt cunoscut drept Tatal Omenirii, deoarece noi am fost primii care am dat nastere la o rasa noua de fiinte iluminate, pe aceasta planeta. In acest sens Lemuria a devenit o extensie a tarii Mu, din universul Dahl, deoarece suntem, din punct de vedere genetic, aceiasi oameni. Marea Nava Mu s-a invechit, cu timpul, si mai tarziu a fost imbunatatita, reconstruita la o dimensiune mai mare si mai performanta, daca vrei, cu tehnologia noastra galactica moderna, de ultima generatie. Acum, ceea ce vezi uneori pe cer ca Nava lui Mu este o versiune noua a celei originale.

Pentru a “ridica valul”
mintea trebuie sa se deschida
in fata tuturor posibilitatilor.
Pentru a “sti” secretele care exista
dincolo de val,
cineva trebuie sa traiasca experientele,
prin intermediul vibratiei inimii.
Trebuie, pur si simplu, sa asculte
frecventa care exista
in noi toti,
in fiecare clipa a creatiei.


            Celestia


PARTEA A DOUA - DIFERITE TRANSMISII - MAREA NAVA A CONTINENTELOR MU SI LEMURIA - CAPITOLUL 5 - 

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!