TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

12 octombrie 2019

Adama - Astazi vreau sa va vorbesc despre natura iertarii




     Adama - Binecuvantari tuturor participantilor la intalnirea noastra de azi! Va chem in salile Marelui Templu al Cunoasterii din Telos. Intre peretii lui se afla biblioteca mostenirii noastre lemuriene – un depozit de experienta sub forma cristalina. Aceste cristale sunt de toate formele, culorile si marimile si fiecare dintre ele are propria frecventa, pentru a reprezenta si exprima cel mai bine informatiile pe care le detine.

     Va invit aici, astazi, pentru a recunoaste adevarul vibratiei acestui loc, deoarece el este oglinda voastra. Este o copie a templului care se gaseste in corpul vostru fizic, in structura celulara cristalina pe care o locuiti si o mentineti. Va cer ca acum sa va conectati in campul vostru de constiinta, la energia retelei cristaline a Pamantului – astfel incat sa ne putem conecta impreuna, pe masura ce continuam sa studiem Inima Lemuriei.

       Astazi vreau sa va vorbesc despre natura iertarii, care este cel mai mare adevar pe care-l poate cineva dobandi din practica Inimii Lemuriei. Iertarea este natura Creatorului si a Divinului.

      Unul dintre aspectele cheie ale hranei spirituale si emotionale este iertarea. Si, chiar mai profund decat atat, este nivelul de Divinitate care recunoaste, afirma si traieste adevarul ca nu este nimic de iertat. Nu puteti crea acest adevar; il puteti doar descoperi. Aveti acum, ocazia de a invata acest adevar, iar marea noastra Mama Pamant are prilejul de a trai acest adevar, impreuna cu noi toti.

     Multi dintre voi au ajuns intr-un punct al calatoriei lor spirituale, in care trauma experientelor trecute i-a adus la o rascruce. Aici se gaseste, pe de-o parte, manie, durere, suferinta si rusine – iar de cealalta, bucurie, intelepciune, iubire, creativitate si adevar.

      Rusinea este iluzia conform careia poti face ceva rau, sau altcineva iti poate face tie rau si nu mai exista nici o posibilitate de rascumparare sau iertare. Ati fost invatati acest lucru, ca societate si ca rasa. Ati fost invatati acest lucru de catre majoritatea traditiilor religioase si a sistemelor de credinta.

     Dar adevarul este ca, in trecut, s-au intamplat evenimente pentru care, la vremea aceea, nu aveati intelepciunea de a le intelege. Nu exista victime in dimensiunea noastra sau a voastra. Toti alegem sa ne intrupam aici si sa ne experimentam intregul spectru al expresiei fizice a Divinului. Noi toti suntem expresii Divine ale Creatorului, ce isi petrec eternitatea fiind constienti si experimentand. Dorinta noastra de experienta a cuprins toate fatetele Mintii lui Dumnezeu.

     Cand ne-am incarnat initial, ca fiinte Divine si ca dumnezei creatori, experienta noastra era foarte apropiata de cea a Creatorului. La inceput, vălul dintre noi si Creator era extrem de subtire. Apoi, sufletele au inceput sa fie interesante de indepartarea sau distantarea de experienta de a fi creator, dorind sa capete o experienta mai mare a starii de “a nu fi Dumnezeu” – astfel incat, sa poata capata o mai mare intelegere a ceea ce inseamna sa “fii Dumnezeu”.

      Din aceste experiente am creat o necunoastere din ce in ce mai mare – si o confuzie din ce in ce mai mare. Pentru o lunga perioada de timp, aceasta diferentiere ne-a dus catre taramuri in care am ales niveluri din ce in ce mai mari de suferinta, deoarece acolo ne-a dus calea sufletului nostru individual. Fiecare suflet are o cale superioara, reprezentand acel aspect al creatorului care este cel mai interesat in a intelege bucuria.

       Sufletul va alege sa traiasca toate experientele necesare pentru a alege acest aspect. De obicei, aceste experiente se exprima ca o lipsa a acelui aspect, in comparatie cu trairea lui. Daca cineva doreste sa inteleaga importanta si scopul bucuriei, alege intrupari in care sa aiba experiente lipsite de bucurie.

      Toate aceste experiente pe care le-am ales, au devenit o parte din memoria noastra celulara. Ele devin tipare in informatia noastra genetica. Iar mostenirea noastra genetica a devenit o parte din tesatura inimii si sufletului Pamantului, intrucat evolutia si inaltarea lui au facut si ele parte din calatoria noastra. Am mers pe aceasta cale, din reincarnare in reincarnare, de-a lungul tuturor civilizatiilor Pamantului.

       Am trait cataclisme si izbaviri. Am creat densitatea planului fizic si am fost martori la miracole. Am pasit pe acest Pamant ca Maestri ai Luminii si Iubirii – si ca scavi ai emotiilor violente. Toti am fost vindecatori si toti am fost ucigasi. Este timpul sa ne iertam pentru tot ceea ce am facut si pentru tot ceea ce s-a facut in numele nostru.

    Acum este momentul sa va conectati din nou la frecventa pura a inimii voastre, a Inimii Lemuriei, a inimii Divinului, intrucat in aceasta frecventa se gaseste esenta iertarii – iar in esenta iertarii se gaseste adevarul Esentei voastre Divine.


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!