TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

30 ianuarie 2020

Fantana vietii si tineretii vesnice



Aurelia – Adama, te rog vorbeste-ne despre Fantana vietii si tineretii vesnice. Spui ca ea este creata de gandurile si intentiile noastre.

Adama – Bineinteles, dar acesta este doar un aspect al ei.
Daca va doriti cu adevarat sa atingeti acest nivel de perfectiune si stare de constiinta, trebuie ca, mai intai, sa doriti asta din toata inima, mintea si sufletul vostru. Aceasta este prima cheie. Tot timpul, in fiecare zi a vietii voastre, trebuie sa va stabiliti si sa va reinnoiti intentiile de a atinge acest nivel de perfectiune, antrenandu-va in asta toate capacitatile spirituale, pana ce va veti atinge scopurile. Constanta este cea de-a doua cheie. Incercarile pasagere nu au obtinut prea multe rezultate. Nu pot sa subliniez suficient de mult cat este de importanta mentinerea unei constante perfecte in intentii si in dorinta de a face ceea ce este necesar pentru atingerea acestei stari.


Fantana tineretii si intineririi pe care o cautati a existat intotdeauna in voi.

Ea este acolo, asteptand sa va treziti si sa deveniti constienti de existenta ei. Cheile pentru a o gasi nu au fost niciodata ascunse. De fapt, ele se cunosc de mult, dar voi le-ati ignorat. De eoni, ati fost mai interesati in a gasi o rezolvare rapida, prin intermediul unei surse externe, care sa substituie o transformare spirituala adevarata. Aceasta este cea de-a treia cheie. Va intreb: Au functionat aceste surse externe pentru voi toti, prieteni? Ati reusit sa eliminati din societatea voastra imbatranirea, bolile si moartea? Sau construiti si mai multe azile, spitale si clinici medicale?

Foarte rar pana acum, cineva a fost dispus sa aplice cheile transformarii, intr-o asemenea masura, incat sa ajunga la schimbarea completa a ADN-ului si la nemurire. Oricum de-a lungul epocilor si mileniilor, au existat putine exceptii. ADN-ul vostru reprezinta o alta cheie catre fantana nemuririi si a vitalitatii infinite – cea de-a patra cheie. El evolueaza odata cu dezvoltarea constiintei si cu cresterea nivelului de iubire. Corpul vostru este o oglinda a constiintei. Pe masura ce ea va evolua , corpul va incepe sa reflecte noua constiinta pe care ati dobandit-o. Fantana tineretii a fost intotdeauna in voi, dar trebuie sa va dezvoltati pentru a o activa.

Gandurile, cuvintele si sentimentele voastre fac subiectul celei de a cincea chei. Care este calitatea dialogului intern ce se desfasoara in voi, in fiecare moment? Reflecta el ceea ce doriti sa obtineti? Dupa ce v-ati petrecut cateva minute facand afirmatii, in fiecare zi, ce ganduri va ocupa mintea in restul timpului? Cat de bine va monitorizati gandurile, sentimentele si cuvintele pe care vi le spuneti voua si celorlalti, clipa de clipa? Cum va simtiti in raport cu voi si corpul vostru?

Dupa ce constiinta va evolua pana la starea de nemurire, veti descoperi ca totul se va desfasura, pur si simplu fara efort. Veti descoperi ca trecerea anilor va face doar mai intelepti, mai maturi si mai puternici. Da, imbatranim – dar o facem cu Gratie, eleganta si demnitate, ca maestri. Acesta este si destinul vostru – acela de a ajunge la acest nivel de desavarsire. Mentineti-va indemnarea, agilitatea si puterea fizica, prin toate mijloacele pe care le cunoasteti. Veti descoperi ca, daca veti lucra mai mult, veti putea sa o faceti tot timpul, fara probleme.


Nu lasati ca varsta sau ceea ce spun oamenii sa va limiteze.
Sunteti fiinte nelimitate, care doar au uitat.

FANTANA VIETII SI TINERETII VESNICE - CAPITOLUL 10

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!