TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

21 ianuarie 2020

Cristalele si uniunea intre Divin si elementalii pamantului




De-a lungul istoriei si artei voastre consemnate, creatia s-a dovedit a fi scanteia Divina manifestata in forma. Aceasta este o imagine minunata si sugestiva, care contine intreaga maretie si bunavointa a Divinului. Ea le insufla emotii pure celor care o vad, dar cumulul de proprietati ale manifestarii presupune mai mult decat inspiratie. Nu se poate crea in planul fizic, in lipsa procesului fizic de cristalizare.

Cristalele si procesul prin care se formeaza un cristal pe plan fizic, unesc atat aspectul superior, cat si pe cel inferior ale Divinului. Ele reprezinta, in acel moment al conceptiei, o uniune intre Divin si elementalii care isi au resedinta in Pamant. De asemenea, ele reprezinta si o descarcare de informatii, deoarece fiecare cristal stocheaza anumite energii si experiente.

Multi dintre voi au avut una sau mai multe vieti in forme cristaline pure. Multi dintre voi au impregnat mai tarziu alte cristale cu aspect ale Sinelui superior, pentru imbunatatirea si educarea celorlalti care au venit dupa voi.


De asemenea, multi dintre voi au impregnat cristale cu aspecte ale voastre, pentru ca voi insiva sa va puteti reuni mai tarziu cu ele, prin intermediul cristalului.


Desi spiritul care salasluieste intr-un cristal poate sa nu para la fel de activ ca al vostru, de fapt el este la fel de extins – daca nu chiar mai mult – cand este activat direct de catre un spirit doritor, aflat in forma umana. Aparenta vibratiei scazuta a unor cristale este, de fapt, o functie data de perseverenta cu care, timp de eoni, aceste spirite s-au pus in serviciul celorlalti, fiind de multe ori ingropate in acelasi loc fizic, timp de milioane de ani. Avem o mare datorie fata de ele, pentru bunavointa lor de a ramane acolo, ancorandu-si energiile, pana ce vine timpul sa fie eliberate din nou in marea matrice cristalina.

Asta, deoarece, pe masura ce reteaua cristalina eterica a fost din nou adusa aproape pentru a servi planeta, ea a trezit si reunit toti pazitorii energiilor noastre, care salasluiesc in forma cristalina fizica. Reteaua cristalina fizica a acestei planete a fost din nou reactivate de vointa Divina. Prin intermediul acestei retele fizice, a inceput procesul complet de Inaltare a Pamantului insusi – iar acest proces va continua, pana ce vibratia planetei va ajunge la o mutatie dimensionala si se va reuni cu aspectele superioare ale esentei Sale Divine. Atunci, constiinta umana va ajunge la un nivel nou si superior de constienta.

Voi, cei care mergeti acum in aceasta calatorie impreuna cu Pamantul, veti incepe sa va insusiti din nou aspectele superioare si va veti reuni cu noi. Adevarul este ca noi suntem aceste aspecte superioare ale voastre. De fapt, multe cristale se inalta astazi la forme superioare de punere in serviciul altora.

Aceasta noua constienta umana va creste prin intermediul informatiilor si a unei intelegeri superioare pe care cristalele va vor oferi-o, daca le-o veti cere. Dar cea mai mare constienta va veni din deschiderea inimii, unde salasluieste sufletul – si din actiunea de a nu judeca experientele pe care aceasta le-a strans. Ea nu face comparatie intre trauma si placere, sau intre serviciu si profit. Pur si simplu, ea accepta ideea ca toate aspectele Sinelui sunt pretioase si necesare intregului.

Sufletul gaseste in oglinda retelei cristaline – cea fizica si cea eterica – cea mai inalta reprezentare a ceea ce doreste sa traiasca, in forma umana, pe aceasta planeta, deoarece si acesta este un aspect important al retelei. Ea uneste toate energiile intr-un singur curent si amplifica forta vitala a tot ceea ce cuprinde. Ea conecteaza toate energiile gandului si ale inimii. Cand o accesati – asa cum o fac “copiii vostri de cristal” – deveniti imediat o parte din intregul mai mare.

Prin intermediul retelei, ajungeti la inimile si mintile tuturor celor care sunt conectati la ea. Puteti primi raspunsuri la toate intrebarile pe care le puneti, precum si energiile de vindecare si manifestare necesare pentru orice intreprindere sau serviciu care doriti sa le initiati. De asemenea, atingeti aspectele superioare ale Sinelui vostru si ale altora si va amplificati propria esenta Divina – atat in planul vostru, cat si in toate celelalte. Adama



Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!