TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

6 ianuarie 2020

Civilizatia incasa din interiorul pamantului




         Cusco cu Aurelia

Dupa cum bine stii, acum cateva sute de ani, conchistadorii spanioli au venit in America de Sud si au distrus fara mila majoritatea culturilor minunate si deosebite ce traiau aici la acea vreme. In lacomia lor de a dobandi tot aurul pe care-l puteau gasi, nu au manifestat respect fata de nimeni si nimic. Exista atunci o comunitate incasa prospera si linistita, care traia la suprafata in Machu Picchu.

Cand a inceput varsarea de sange si distrugerea spaniola, i-am invitat in orasul nostru si, de atunci, nu au mai fost vazuti. Au plecat de la suprafata, luandu-si comorile cu ei si s-au mutat in interior. Traiesc inca aici si sunt bine.

In orasul nostru, suntem fiinte din a doua si a cincea dimensiune. In ceea ce priveste Telosul, exista multe niveluri si dimensiuni. Unele sunt in plan fizic, asa cum il intelegeti voi, iar alte niveluri sunt doar eterice. In Telos se gasesc fiinte de la a patra pana la a zecea si a douasprezecea dimensiune.

        Aurelia – Ce faceti voi si care este menirea voastra principala?

Cusco – In prezent, suntem foarte implicati in conservarea “Padurilor tropicale”, care sunt atat de importante pentru viata si sanatatea planetei.

Fara interventia noastra, din cauza lacomiei si a lipsei de respect fata de Pamant de care dau dovada populatiile de la suprafata, nu ar mai fi ramas nimic pana acum. Incercam sa oprim distrugerile, cat de mult ni se permite. Desi nici unul dintre noi, cei din dimensiunile superioare, nu avem inca voie sa intervenim in dimensiunea voastra, facem tot ce putem.

Suntem promotori ai pacii si armoniei. De asemenea, aducem servicii planetare in munca noastra cu Natura. Am devenit experti in a intelege creatia naturii si, la momentul oportun, vom ajuta planeta sa-si refaca frumusetea si perfectiunea initiala. Desi nu vom fi singurii care vom face asta, ne vom alatura unei echipe mai mari.


Peste cativa ani, cand vom iesi la suprafata, va fi o mare placere pentru noi sa va aratam ce am invatat.

Intre timp, va invitam oficial pe toti sa veniti la cursurile noastre, noaptea, daca vreti sa va dezvoltati cunostintele despre dimensiunea a cincea. De asemenea, va putem invata multe dintre secretele minunate ale naturii – cunostinte care s-au pierdut la suprafata. La momentul potrivit, veti fi incantati sa aplicati, cu usurinta si Gratie, toate aceste cunostinte in viata cotidiana, pentru a crea in jurul vostru frumusetea si perfectiunea naturii pe care am creat-o noi aici. Si cei din Telos detin asemenea cunostinte si acesta este motivul pentru care si-au creat atat de multa frumusete in jurul lor.

Un alt serviciu pe care-l fac cei din orasul nostru, presupune utilizarea culorii. Deoarece exista atat de multa poluare in lumea voastra si atat de putin oxigen ramas in atmosfera, fara completarea zilnica a cantitatii de oxigen si purificarea aerului de catre milioane de ingeri si fiinte superioare, viata in dimensiunea voastra nu ar mai fi posibila aproape nicaieri.

Ceea ce facem, in colectiv – noaptea, cand dormiti – este sa trimitem raze uriase de o frecventa de lumina verde, speciala, in atmosfera de la suprafata, purificand aerul, completand si refacand atmosfera Pamantului. Fara asta, numarul mortilor de pe aceasta planeta s-ar mari de o mie de ori in fiecare zi.


Mai exista multe echipe de fiinte din alte orase de Lumina, care fac o munca similara, dar usor diferita de-a noastra.

Foarte multi dintre noi contribuim la starea voastra de bine, ajutand la functionarea linistita a Pamantului si pastrand omenirea in viata, pana la momentul “marii purificari”, care se apropie cu repeziciune. El va incepe sa se manifeste de acum pana la sfarsitul acestui deceniu – si inca putin dupa.


ORASUL MACHU PICCHU DIN INTERIORUL PAMANTULUI  CAPITOLUL 8 –

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!