TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

17 ianuarie 2020

Reteaua cristalina eterica




Pentru a interactiona cu reteaua, intr-un mod mai constient, trebuie sa-i intelegeti mai bine rostul. Trebuie sa faceti un angajament la nivelul inimii – acela de a accesa reteaua, doar cand este cazul si numai pentru binele intregului. In trecut, dupa cum s-a vazut pe vremea Atlantidei, aceasta retea a fost deseori accesata din motive eronate. Chiar daca lectiile invatate si experienta castigata au fost extrem de folositoare, mai este pana ce veti intelege pe deplin. Trebuie sa stiti ca asa ceva nu se va mai putea intampla. Cei care ar putea incerca, totusi, se vor confrunta cu o intoarcere foarte rapida a energiilor create de ei impotriva lor insisi si vor suporta consecintele karmice ale planurilor lor intunecate. 

Timp de multi eoni, inca de la caderea Atlantidei si a Lemuriei, reteaua cristalina eterica a fost indepartata de atmosfera planetei. Aceasta actiune a fost intreprinsa pentru a proteja reteaua de o folosire incorecta si de alterarea ulterioara a matricei ei. Planeta si omenirea au fost lasate sa traiasca fara influenta ei eterica directa, o perioada indelungata de timp – iar acest lucru v-a diminuat foarte mult capacitatile spirituale naturale, respectiv ceea ce numiti daruri spirituale. V-a facut sa traiti cu 5 pana la 10% din intregul vostru potential – si deseori chiar mai putin – in comparatie cu 100%, procente de care ati beneficiat odata si pe care le revendicati si le doriti acum. 

S-a actionat astfel, deoarece, in interiorul mintii lui Dumnezeu, s-a recunoscut si s-a retransmis prin ierarhia spirituala, ca greselile Atlantidei s-ar putea repeta. Sunt sigur ca stii ca mai exista inca, printre cei intrupati in aceasta perioada, fiinte care, daca li s-ar permite, ar dori foarte mult sa re-creeze un scenariu similar. Din fericire, sunt mai putini ca niciodata si, foarte curand, vor trebui sa se transforme si sa-si imbratiseze Divinitatea, sau sa plece sa-si continue evolutia in alta parte.

La vremea aceea, noi nu am inteles caderea. Trebuia sa intelegem si sa experimentam totalitatea motivelor a ceea ce s-a intamplat si intelepciunea capatata din acest eveniment. Nu am dorit sa acuzam sau sa pedepsim pe nimeni pentru cele intamplate in Atlantida. De fapt, toti cei care au trait acolo si au facut parte din acel mare experiment, au actionat de bunavoie. I-am respectat pentru rolul pe care l-au jucat in cresterea capacitatii noastre de a intelege toate aspectele spiritului.

Dar, folosirea extrem de incorecta a energiilor care au amenintat “insasi” viata planetei, L-a fortat pe Creator sa puna mai devreme capat evolutiei acestei civilizatii. Nu s-a permis ca lectiile sa fie duse pana la capat.

Dupa caderea Atlantidei, am indepartat reteaua cristalina eterica. Aceasta despartire a creat un teren fertil pentru noi lectii umane si pentru evenimentele din trecutul vostru, care au inceput sa se desfasoare curand.

Au fost alese, create si invatate multe experiente ce nu ar fi avut loc in atmosfera mai pura a retelei. In final, am ajuns sa intelegem caderea Atlantidei, totalitatea experientei umane si exprimarea cu ajutorul liberului arbitru. Astazi, gasim din nou o lume indreptata spre autodistrugere – desi, poate ca nu la fel de violent sau dezastruoasa ca data trecuta. De data aceasta, scenariul seamana mai mult cu o tulburare imunitara lenta si dureroasa, in care organismul se consuma pe el insusi.

Asa ca, prieteni, suntem din nou in legatura cu reteaua – atat planul vostru cat si al nostru. Suntem toti implicati intr-un proces care va duce, in final, la deschiderea inimii Lemuriei. Lectiile separarii de Dumnezeu au fost invatate si reinvatate, cercetate si examinate din toate unghiurile. Am adunat din ele toate cunostintele pe care am putut sa le adunam – si este vremea sa mergem mai departe. Adama



Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!