TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

2 ianuarie 2020

Pe vremea Atlantidei




Pe vremea Atlantidei, noi am ales sa manipulam energiile la care aveam acces, in scopuri egoiste. Ati ajuns la un moment din drumul vostru evolutiv de pe aceasta planeta, in care lectiile pe care le-am invatat trebuie sa dea roade. Inimile noastre trebuie sa ramana deschise si sa cuprinda toate experientele vechi si noi. Insa mintile noastre, in armonie cu mintea universala, trebuie sa recunoasca adevarul. Atlantida devenise o civilizatie lipsita de control. A fost rupta legatura cu energiile benefice si pline de compasiune ale inimii si sufletului. Un mare numar de fiinte din civilizatia Atlanta au inceput sa fie interesante doar de cautarea cunoasterii si a puterii, in detrimentul adevarului. Nu ne-am onorat Esenta, sau gratia Divina care ni s-au oferit.

Lumea voastra de azi se confrunta cu situatii foarte asemanatoare. Conducatorii de acum sunt cercetati cu privire la comportamentul si motivele lor – exact la fel cum am facut si noi, atunci. Iar raspunsurile pe care le primiti nu ating o coarda armonica in sufletul vostru. Cateodata, cuvintele rostite de conducatorii vostri pot sa para corecte, iar sentimentele exprimate sa para reale. Insa, cand ii examinati cu singura masura pe care o aveti – aceea a inimii voastre – stiti ca sunteti alimentati cu iluzii, minciuni si tradare. Si stiti ca aceasta iluzie nu mai poate continua, deoarece Creatorul vostru a decretat o “Noua Zi de Lumina” pe aceasta planeta.

Ati creat dualitatea pe care ati ajuns sa o acceptati si valurile de care incercati atat de mult sa scapati. Ele au fost create pentru a va usura invatarea unor lectii importante si acumularea de experiente minunate. Exact la fel cum am creat noi propriile valuri de iluzie, pe vremea Atlantidei si am crezut ca putem sa ne jucam cu energiile creatiei si manifestarii fara consecinte, asa v-ati pus si voi ochelari de cal, pentru a nu vedea efectele propriei voastre utilizari incorecte a energiei.

Prin energie nu ne referim doar la tehnologiile pe care le folositi in civilizatia actuala, pentru a va imbunatati stilul de viata. Nu vorbim doar despre distrugerile aduse mediului planetei voastre, Mama Pamant si la structura fizica a ADN-ului din fiecare dintre voi.


Nu vorbim doar de manipularea prin informatie, care se intalneste in toata mass-media ca metoda de control mental.

Vorbim cel mult despre folosirea incorecta a energiei emotionale a acestei planete. Corpul emotional este dreptul vostru din nastere si un mare dar, iar voi l-ati izolat, negandu-l zi dupa zi. Ca fiinte in evolutie, ce fac parte din rasa umana, ati fost binecuvantati cu o structura de corp emotional diferita de orice altceva si, intr-o mai mica masura, asa s-a intamplat si cu animalele si plantele de pe planeta. Si totusi, aveti senzatia ca acest corp emotional este punctul vostru slab – “calcaiul lui Achile”, sa spunem. Multi dintre voi considera ca acest corp emotional este ceva de care ar trebui mai degraba sa te descotorosesti. Credeti ca trebuie sa-i infrangeti pornirile, sau sa-l reduceti la tacere.

Adevaratul dar al corpului emotional este capacitatea ca fiecare dintre voi sa traiasca experienta unei game largi de scenari, de-a lungul mai multor vieti si de a aduce aceasta bogatie de experiente inapoi la intreg – inapoi la noi toti, cei din corpul lui Dumnezeu. Impuritatea, lipsa de ratiune a corpului emotional a permis exprimarea deplina a tot ceea ce ati experimentat in durere si frica – si, facand aceasta, el permite exprimarea deplina a tot ceea ce Spiritul poate sa devina cand este “voi”.

Dar acest concept a fost ignorat si apoi uitat. Am incercat sa compensam emotiile, cu mintea – uitand ca emotiile noastre reprezentau canalul spre inimile si sufletele noastre. Vi s-a dat un prilej extraordinar de a aduce, prin corpurile voastre emotionale, intreaga forta a lui Dumnezeu. Voi puteti impregna aceste energii cu acea unicitate pe care o are fiecare dintre voi. Unicitatea este rezultatul direct al nuantelor emotionale pe care le-ati rezolvat, viata dupa viata, in reteaua elecromagnetica si cristalina a acestei planete.

Emotiile voastre nu sunt energii ce pot fi ignorate sau atenuate. Ele nu sunt energii ce pot fi abandonate, sau in care sa nu puteti avea incredere. Ele sunt cu adevarat si in totalitate o reprezentare a propriei flacari ce trebuie alimentata pentru a arde puternic si pur. Greseala care s-a facut pe vremea Atlantidei a fost credinta falsa ca ne putem departa de inimile noastre si de tot ceea ce ne facea sa fim oameni, prin plasarea noastra intr-o stare de superioritate intelectuala, care urma sa ne faca mai mult decat umani. Aceasta a fost cea mai mare prostie a noastra, la fel ca a multora dintre cei care se afla la putere acum, in lumea voastra.



Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!