TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

1 ianuarie 2020

Perioada Atlantidei



Galatril din Possid - Orasul Atlantilor

Perioada Atlantidei a fost cea mai mareata demonstratie de folosire incorecta de energie, pe care au cunoscut-o vreodata aceasta planeta si rasa umana. Ni s-au dat daruri extraordinare, pe care am ales sa le pervertim. V-am mai vorbit despre indoielile pe care le avem, in prezent, cu privire la actiunile noastre de pe vremea Atlantidei. In prima transmisie, v-am cerut si am primit de la voi multa iertare. Ne-am eliberat de mare parte din energiile mai dense ale inimii, de durerea si de socul emotional ramas de pe vremea cand a fost distrusa Atlantida. Va multumim tuturor pentru inimile voastre pline de compasiune.

Iertarea voastra a fost primita de noi ca un nivel suplimentar de vindecare a inimilor noastre.

Aceia dintre voi care au trait in Atlantida inainte si care au suferit caderea, au mers pana in cele mai profunde cotloane ale lor pentru a se elibera de tot chinul si lipsa de incredere din acea vreme. Spre incantarea si usurarea noastra, va vedem, cu fiecare zi ce trece, cum continuati aceasta operatiune de purificare si vindecare. Pe masura ce fiecare dintre voi purifica problemele vechi si animozitatea pe care o aveti fata de experientele din Atlantida, suntem toti capabili sa inaintam catre noi si marete expresii ale “Inimii Lemuriei”.

In mod clar, toti suntem Unul cand este vorba despre recunoasterea si acceptarea acestei dimensiuni superioare a iubirii. Voua va revine sarcina de a aduce aceasta noua dimensiune a iubirii in planul vostru fizic. Odata ce se va intampla acest lucru, iesirea la suprafata planetei a fratiei lemuriene si atlante va deveni o realitate pentru noi toti. Practic, noi am fost dintotdeauna cu voi, dar frecventa voastra nu v-a permis sa ne percepeti.

De fapt, voi veti fi cei care vor reveni la vibratia superioara a esentei voastre Divine si va veti conecta din nou la vibratia noastra – si nu invers.

Cand va sosi acest moment, ne vom recunoaste cu totii, ca o adevarata familie ce suntem – iar denumirile de lemurian sau atlant vor disparea, deoarece vom fi “unul”. Denumirile pe care le aveti pentru tari sau religii vor disparea si ele. Si vom trai din nou impreuna, in iubire si unitate.

Inainte ca revenirea noastra completa sa se desfasoare in dimensiunea voastra, la suprafata vor avea loc multe evenimente si transformari. Nu exista victime in lumea voastra de azi. Toate situatiile – globale sau personale – pe care le intalniti in viata de zi cu zi, au fost chemate spre manifestare, deoarece voi le-ati creat. Cea mai mare provocare cu care va confruntati acum este aceea de a va echilibra propriile dorinte, pentru ca ele sa se armonizeze cu binele cel mai inalt al tuturor.

Fiecare dintre voi trebuie sa inteleaga, in totalitate, puterea creatiei pe care o detineti in fiecare clipa. Binecuvantarile transformarilor de pe aceasta planeta se manifesta pe deplin, prin intermediul energiilor de vibratie superioara care se amplifica si schimba realitatea, cu fiecare zi ce trece. Vremea statului deoparte a trecut si fiecaruia dintre voi i se cere sa participe la marea aventura. Fiecare dintre voi este chemat sa-si aminteasca cine era in trecut, ca si binecuvantarile si durerea, bucuriile si necazurile. Toate experientele anterioare vor avea locul, intelepciunea si folosul lor, in viitorul vostru cosmic.


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!