TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

18 noiembrie 2019

Ultimele trepte de Initiere pentru acceptarea finala in cea de-a cincea dimensiune




       Dialog intre Aurelia, Adama si Ahnahmar

       Adama – Te salut cu iubirea inimii mele si cu intelepciunea sufletului meu. Ce faci astazi, draga mea?

       Aurelia – Ma simt foarte bine, dar inca ma mai simt obosita in corpul fizic si stiu ca, intr-o oarecare masura, tot mai simt noaptea intunecata a Inimii, prin care trec de ceva vreme. Inca mai simt multa durere in centrul inimii si in corp, in pofida muncii pe care am facut-o in ultimii cativa ani, pentru a ma vindeca. Devine obositor. Cat va mai dura sa ma vindec si sa fiu din nou, sa intineresc si toate celelalte?

       Adama – Chiar acum esti o persoana foarte importanta pe aceasta planeta. Tu detii o energie extraordinara pentru omenire si pentru inaltarea Pamantului. Asta justifica unele dintre durerile tale. Faci asta de foarte mult timp, dar acum sunt atat de multe in joc si lucrezi mult si noaptea, in planurile interioare. De acea te trezesti atat de obosita dimineata. Ai nevoie de mai multa odihna decat timpul pe care ti-l acorzi acum.

       Aurelia – Da, dar sunt atatea de facut, tot timpul, incat zilele mi se par prea scurte. Daca nu fac ceea ce am de facut, atunci misiunea lemuriana nu se va extinde cum se extinde acum. A luat amploare si multi incep sa ni se alature.

       Adama –Intelegem ca aceasta calatorie lunga te epuizeaza si este vremea sa faci ultimii pasi ai initierii tale finale, catre inaltare. Aproape ca ai ajuns, dar nu mai inaintezi. In multe feluri, te mai agati inca de tiparele si vibratiile tridimensionale si, daca nu renunti complet la aceste tipare, nu vei putea continua procesul de inaltare.

       Daca te angajezi sa faci saltul de constiinta, despre care vom discuta astazi, poti ajunge foarte repede “Acasa”, nu vei mai fi niciodata obosita si vei depasi toate limitarile.

       Esti mult mai aproape decat crezi. Intotdeauna ultimii pasi sunt cei mai dificili si, deseori, cei mai durerosi, fiecare maestru care s-a inaltat vreodata din acest plan, a fost nevoit sa treaca prin aceleasi initieri ca si cele prin care treci tu – inclusiv noi toti, cei din Telos si din Lemuria, care suntem in dimensiunea a cincea.

       Esti chemata sa te pui in slujba lumii si sa faci multe calatorii. In timpul calatoriilor, vei lua cu tine si le vei oferi multor oameni primele notiuni despre aceasta energie. Pe masura ce calatoresti trebuie sa te purifici, trebuie sa ramai in Sinele tau superior si sa nu permiti niciodata ca ceva sa te supere – si, in special, sa nu permiti ego-ului sa aiba vreo reactie, indiferent de ceea ce vezi si ti se intampla si de modul in care te trateaza unii. Sa nu mai dai niciodata curs tentatiilor de a fi rautacioasa, ofensata, ori de a judeca ceva sau pe cineva. Acestea sunt atitudini si energii care te tin blocata in experienta celei de-a treia dimensiuni.

       Ai ajuns la o frecventa energetica foarte inalta pentru toti cei care te intalnesc si vrem ca tu sa stii asta. Este o energie care va lucra atat cu tine, cat si pentru tine. Cu cat stai mai mult in aceasta energie, cu cat te vei mentine mai mult la cea mai inalta vibratie – in acceptarea Divinitatii tale – cu atat te va sprijini ea mai mult. Daca o sa cazi intr-o vibratie care nu se potriveste cu aceasta energie, acest lucru te va obosi peste masura, ca si in cazul unei pierderi majore de energie.

Deci, este momentul sa faci un efort constient pentru a ramane zilnic in
aceasta energie – in fiecare ora, zi si noapte.

       Mare parte din ceea ce iti spun, le spun si celor care vor citi acest material, intrucat ceea ce se aplica la tine este valabil si pentru ei. In final, si ei vor trebui sa parcurga aceasi cale pe care mergi tu acum. Desi va fi diferita pentru fiecare in parte, in final, este la fel. In ceea ce te priveste, aceasta energie despre care vorbim foarte mult cu energia pe care o numesti Fecioara Maria. Iti cerem sa o chemi in fiecare zi in campul tau – si sa ceri energiei ei sa ramana cu tine toata ziua si sa te imbratiseze. 
       Poti face asta?

       Aurelia – Da.

       Adama – Sunt momente in care vor veni la tine energii care vor declansa o nevoie de eliberare in interiorul tau. Aceste energii vor avea o vibratie de tristete, boala, sau suferinta profunda fata de ce se intampla in jurul tau si in lume. Dar repet: de fiecare data cand vei simti aceste energii, indreapta-le catre Fecioara Maria. Ea le va purifica. Dorinta Ei este de a te ajuta. Poti face asta?

       Aurelia – Da.


NOAPTEA INTUNECATA A INIMII - CAPITOLUL 4 –

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!