TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

20 noiembrie 2019

Petrece timp cu tine



       
       Aurelia – Ar trebui sa incerc sa petrec si mai mult timp singura?

       Adama – Timpul pe care-l petreci in singuratate este intotdeauna valoros. Speram ca, in aceasta a treia calatorie, iti vei da seama ca nu te poti darui cu totul, asa cum ai facut deseori in trecut. Ai nevoie de timp pentru tine, ca sa-ti reincarci bateriile interioare. Gaseste locuri unde sa te poti duce singura, fara ca alti sa te urmeze. Rezerva-ti timp pentru tine, sa te plimbi singura pe strazi, sa fii cu oameni si sa te plimbi prin orasele pe care le vizitezi. Plimba-te singura, cand e cazul. Este foarte important, deoarece iti ofera doua posibilitati.  

       Prima, este sa-ti intelegi propria energie – aceasta e cea mai importanta. 
       A doua, este sa imparti aceasta energie cu altii, care nu vin neaparat la intrunirile pe care le organizezi. 
       A venit vremea sa iesi in lume.

       Aurelia – Este ceva deosebit pentru mine.
       Am evitat intotdeauna sa calatoresc, in special in orase sau locuri aglomerate.

       Adama – Este minunat ce se intampla. De fapt, pe masura ce vei incepe sa te plimbi, vei descoperi energia care-ti lipseste. Lipsa de energie de care suferi se datoreaza, in mare parte, faptului ca nu mai esti intr-o energie care sa te sustina. Este vremea sa te plimbi si sa integrezi energiile care te sustin. Fiecare situatie ce apare si in care ai dubii, care te ingrijoreaza sau te indurereaza, ofera-I-o lui Dumnezeu. In timp ce ii spun aceste lucruri Aureliei, le spun si tuturor celor care citesc acest material. In acest moment, ea va reprezinta pe toti. Toti aveti, mai mult sau mai putin, aceleasi probleme.

       Aurelia – nu inteleg una dintre afirmatiile pe care tocmai le-ai facut: ca nu mă umblu in energia care ma sustine.

       Adama –Asa este.

       Aurelia – Nu inteleg.

       Adama – Ai atins deja o energie de o vibratie mai inalta – cel putin o mare parte din tine a facut-o – si totusi exista o alta parte care simte nevoia de a mentine existenta vechilor energii. Asta nu inseamna ca vei parasi Muntele Shasta, sau ca vei inceta activitatea pe care o faci acum. Poti face toate acestea intr-o existenta de dimensiunea a cincea, ramanand insa in dimensiunea in care esti actualmente.

       Acesta este modul in care fiecare in parte, de la inima la inima, veti crea impreuna realitatea celei de-a cincea dimensiuni, acolo unde sunteti acum si veti transforma, pentru totdeauna, cea de-a treia dimensiune. Asa veti crea, la suprafata, paradisul pe care noi l-am creat in Telos. Energiile vechii paradigme nu te mai sustin nici pe tine, nici pe ceilalti.


NOAPTEA INTUNECATA A INIMII - CAPITOLUL 4 –

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!