TELOS înseamnă înţelegerea cu Spiritul

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

26 noiembrie 2019

Este atat de simplu, mintea complica totul


        Aurelia – Tot ceea ce imi spui acum si multe dintre cele spuse anterior, pentru acest volum, pare atat de simplu. Pana si Sananda imi spune cat e de simplu. Si totusi, nu putem pricepe. Este prea simplu.

       Adama – Este asa, pentru ca mintea complica totul. V-am spus in repetate randuri, ca adevarata spiritualitate este extrem de simpla. Toate informatiile ar putea fi cuprinse intr-o mica brosura. Sunt atat de simple, incat cei mai multi dintre voi nu sunt dispusi sa le ia in seama. Cei care se trezesc, cauta permanent informatii, ultimele stiri din taramurile de lumina, alte transmisii de acolo, mai multe tehnici, mai multe activari etc. observam ca o mare parte dintre voi trece aceste informatii prin minte, dar nu integreaza prea mult din ceea ce invata.

       Cititi o data, poate de doua ori si treceti la urmatoarea carte, urmatoarea transmisie si uitati aproape tot ce ati citit sau ati auzit, imediat ce gasiti urmatoarea carte pe care sa o cititi, sau urmatorul seminar la care sa participati. De fapt, voi integrati doar o parte din toate invataturile spirituale care v-au iesit in cale. Daca v-ati fi angajat sa integrati mai mult si sa deveniti aceste invataturi, majoritatea dintre voi ar fi deja intr-o stare superioara de frecventa. Mintea si nu inima doreste toate aceste lucruri. Multi hraniti mintea, in defavoarea inimii.

        Inima voastra stie totul si, cu siguranta, cunoaste cele mai simple moduri de a va duce acolo unde doriti sa ajungeti – la libertatea spirituala, prin inaltare. Inima voastra stie ca aceasta cale este usoara, in timp ce mintea vrea sa va faca sa credeti ca este ceva foarte greu si complex. Cand va oferim invataturile simple care va vor inalta la o frecventa de dimensiunea a cincea, multi dintre voi nici nu vor sa le citeasca; se plictisesc. Spuneti: da, bine, Adama, am mai auzit asta. Da, asa este, le-ati auzit de multe ori si nu sunteti interesati de aceste tehnici simple. Mai  rataciti inca aici, in durere si lupte, in dimensiunea despre care credeti ca nu va mai reprezinta.


NOAPTEA INTUNECATA A INIMII - CAPITOLUL 4 –

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală reuneşte toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.

Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupuri Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți în Inima Lemuriei, Inima compasiunii.
Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim din inimă în inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!